کد خبر: 3159625
تاریخ انتشار : ۲۸ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۴
مدیرکل بنیاد شهید همدان:

در راستای اجرای شعار سال، برای رسیدن به قله‌ها رفیع همدل شویم

گروه اجتماعی: با توجه به شعار سال باید گفت وقتی مقصد مشخص باشد می‌توانیم یکدیگر را درک و چشم یاری و کمک‌رسانی به یکدیگر داشته باشیم؛ و زبان مشترک برای رسیدن به قله رفیع موفقیت همدل و هماهنگ شویم و شعار سال را محقق کنیم.

ناصر عارف، مدیرکل اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همدان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) از همدان، بیان کرد: با توجه به شعار سال باید گفت وقتی مقصد مشخص باشد می‌توانیم یکدیگر را درک و چشم یاری و کمک‌رسانی به یکدیگر داشته باشیم؛ و زبان مشترک برای رسیدن به قله رفیع موفقیت همدل و هماهنگ شویم و شعار سال را محقق کنیم.

وی افزود: ما در فرهنگ دینی-ملی خود ارزش‌ها و معیار‌هایی همسان و همگون داریم کهاین امر به عنوان یک نقطه قوت می‌تواند در ایجاد هماهنگی و وحدت موثر باشد، یک گروه که دارای سلایق و عقاید گوناگون هستند برای رسیدن به یک هدف باید همدل باشند تا همدیگر را درک کنند.

عارف ادامه داد: در تعریف کشور ملت و دولت دو اصل مهم و اساسی هستند؛ بنابراین هر جا که ملت با دولت هماهنگ باشد، کشور موفقیت‌های بزرگی را کسب می‌کند، و در این راستا دشمنان نیز نتوانسته‌اند تهدیدات خود را عملی کنند.

مدیرکل اداره بنیاد شهید و امور ایثارگران استان همدان اضافه کرد: برعکس در جایی و کشوری که که ملت و دولت در کنار هم نباشند در این مواقع کشور آسیب دیده و در این بین بیشتر تهدید‌های خارجی نیز موثر افتاده است.

وی گفت: ما باید بپذیریم برادر هستیم و برای رسیدن به قله‌های پیشرفت و استقلال دست به دست هم بدهیم، همه معیارهای مشترکی از قبیل خدا، دین، مذهب، ولایت فقیه، ایثارگری و ... داریم که این شاخص باعث ایجاد همدلی می‌شوند و با این نگاه می‌توانیم برای پیشرفت کشورمان دست به دست هم دهیم.

عارف عنوان کرد: باید از فرمایشات رهبر معظم انقلاب که همان همدلی و همزبانی دولت و ملت است کامل اطاعت کنیم، این همه دشمنان ما تهدید کرده‌اند ولی ما قدرتمند‌تر شدیم، حتی الهام‌بخش دیگر کشور ها شدیم و حتی دشمنان ما نیز قدرت رهبر ما را پذیرفته‌اند.

captcha