کد خبر: 3164733
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۶
امام‌جمعه فردیس:

حکومت آل‌ سعود از نشر اسلام و تشیع در بین مردم جهان هراس دارد

گروه سیاسی: حکومت آل‌سعود از نشر اسلام و تشیع در بین مردم جهان هراس دارد و این هراس موجب شده که با همراهی دشمنان اسلام به کشور مسلمان یمن تجاوز کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌اکبر ایمانی، امام‌جمعه فردیس روز 28 فروردین‌ماه در خطبه‌های نماز جمعه شهرستان فردیس طی سخنانی اظهار کرد: تجاوز نظامی عربستان به کشور یمن امر ناپسندی بود که در روزهای گذشته شاهد آن بودیم.

وی افزود: عربستان می‌کوشد تا سایر کشورهای عربی را زیر سلطه خود درآورد و با این دست اقدامات، می‌خواهد شیعیان این کشورها را مورد آزار و اذیت قرار دهد.

این مقام مسئول بیان کرد: عربستان در برهه کنونی همچون رژیم صهیونیستی عمل می‌کند و آل‌ سعود تلاش دارد تا منافع اسرائیل را در منطقه برقرار کند.

ایمانی ادامه داد: امروز بیش از 20 روز از تجاوز عربستان به کشور دوست و مسلمان یمن گذشته است و این خون‌ها روزی باید تاوانش داده شود.

امام‌جمعه فردیس اضافه کرد: جنایت‌های متعددی در یمن انجام شده و از این یورش‌ها مدت زیادی می‌گذرد و هنوز کسی از مدعیان حقوق بشر صدایش درنیامده است.

وی گفت: درحال حاضر عربستان همان کاری را انجام می‌دهد که رژیم صهیونیستی در غزه می‌کند و آن هم به خاک و خون کشیدن مسلمانان است تا بتواند اهداف خود را بر این کشورها حاکم کند.

این مقام مسئول اظهار کرد: شورای امنیت سازمان ملل متحد نیز در این شرایط سخت و ضدانسانی به جای اقدام و حرکت در دفاع از مظلومان کشور یمن، خود را به کارهای دیگر مشغول کرده است و شاهد دفاع آن‌ها از عربستان سعودی هستیم.

وی در پایان حمایت از آل‌سعود را محکوم دانست و گفت: دولت عربستان و آل‌ سعود با این کار خود و یورش به کشورهای مسلمان، قبر خود را در یمن می‌کند و در نهایت نیز شاهد خواهیم بود که شکست می‌خورد.

captcha