حجتالاسلام والمسلمین فرهاد عباسی، در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا) با اعلام این خبر با اشاره به فعالیتهای مرکز تخصصی حدیث در سالهای قبل گفت: مرکز تخصصی از سال 82 فعالیت خود را آغاز کرده است و در طول این مدت فعالیتهای خوبی هم از جمله انتشار کتاب و برگزاری نشست داشته است اما باید در سال جدید از ظرفیتهای موجود بهتر استفاده کنیم.
وی با تاکید بر تقویت برنامههای مرکز تخصصی در سال جدید افزود: پژوهشکده حدیث حوزه در سال قبل بنا شد، اما ثبت نهایی و تکمیل چارچوب اداری آن در دست انجام و نهایی شدن است و چند نشست علمی نیز برنامهریزی کردهایم تا در سال جدید صورت گیرد و به تدریج اطلاعرسانی خواهد شد.
عباسی تصریح کرد: همایش سیره نبی مکرم اسلام(ص) از جمله برنامههایی است که با توجه به برخی شبهات درباره شخصیت ایشان و ضرورت پاسخگویی برگزار خواهد شد.
جشنواره شیخ کلینی
رئیس مرکز تخصصی حدیث حوزه از برگزاری جشنواره حدیثپژوهی شیخ کلینی خبر داد و افزود: جشنواره حدیثپژوهی شیخ کلینی با همکاری انجمن حدیث حوزه از جمله برنامههای مرکز در سال 94 است.
عباسی، حمایت از حدیثپژوهان و محققان حدیثی را از دیگر برنامههای خود در سال جدید برشمرد و عنوان کرد: یکی دیگر از کارهایی که درصدد اجرای آن هستیم و مقدمات آن فراهم شده است تاسیس و راهاندازی رشته سطح چهار علوم حدیث است که پیش طراحی آن انجام شده است.
برگزاری دورههای تربیت مربی
وی افزود: برگزاری دورههای تربیت مربی صحیفه سجادیه و نهجالبلاغه در سراسر کشور که برخی از آن در سال قبل برگزار شده از جمله برنامههای در دست اقدام مرکز تخصصی حدیث محسوب میشود.
وی افزود: هر کدام از دورههای مذکور در 31 استان برگزار و یا در حال برگزاری است و در مجموع 62 دوره خواهد شد که پذیرش افراد نیز براساس آزمون ومصاحبه است تا افراد مستعد انتخاب شده و آموزش ببینند.
وی با اشاره به برخی فعالیتهای صورت گرفته ادامه داد: با برگزاری جلسات متعدد ودورههای گوناگون حدیثپژوهی تاکنون 50 مقاله تولید شده است.
رئیس مرکز تخصصی حدیث حوزه علمیه بیان کرد: مجله حدیث حوزه از دیگر فعالیتهای این مرکز است که تاکنون 7 شماره آن چاپ شده و مجوز نشر از ارشاد و حوزه علمیه گرفته و در آینده نیز رتبه علمی دریافت خواهد کرد.
وی افزود: دایرکردن کتابخانه حدیثی از دیگر فعالیتهای مرکز تخصصی حدیث است که مراحل پایانی خود را سپری میکند و این کتابخانه در رده بینالمللی طراحی شده و قرار خواهد گرفت.
عباسی طراحی سایت تخصصی حدیثی همچنین ایجاد 15 وبلاگ تخصصی از سوی دانشپژوهان و طلاب را از دیگر کارهای صورت گرفته در این مرکز برشمرد.