کد خبر: 3164833
تاریخ انتشار : ۲۹ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۸
رستم‌زاده منصور:

حضور زنان در جامعه نسبت به سال‌های گذشته بهبود یافته است

گروه اجتماعی: عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: حضور زنان در جامعه نسبت به سال‌های گذشته بهبود یافته است.

سمیه رستم‌زاده منصور، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل، در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اردبیل، حضور زنان در جامعه را لازم و ضروری دانست و گفت: در حال حاضر حضور زنان در جامعه نسبت به سال‌های گذشته بهبود یافته است، البته به شرطی که به حق و حقوق‌شان احترام گذاشته شود.
وی افزود: هر چه حضور زنان در اجتماع، فعالتر و مؤثرتر باشد کشور پیشرفته‌تر و توسعه یافته‌تر خواهد شد.
رستم‌زاده منصور تصریح کرد: میزان نقش و مشارکت زنان در جامعه، به‌ویژه در زمینه‌های اعتقادی، اجتماعی و فرهنگی تا حد زیادی وابسته به برخورد و نگرش آن جامعه نسبت به زن می‌باشد.
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با بیان اینکه اشتغال زنان از مسائل مهم هر جامعه می‌باشد، تصریح کرد: باید زمینه برای فعالیت و اشتغال زنان در زمینه‌های مختلف وجود داشته باشد.
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل گفت: امروزه اهمیت اشتغال و نیروی انسانی ماهر و متخصص مورد توجه است و توجه به مسأله اشتغال زنان، این نیروی عظیم که نیمی از جمعیت جهان هستند و نیز بررسی جامعه‌شناسی آن بسیار مهم است.
یادآوری می‌شود که سمیه رستم‌زاده منصور دارای مدرک دکترای شیمی معدنی و چندین مقاله علمی پژوهشی و ISI می‌باشد. وی دارای سه طرح تحقیقاتی بوده و در بسیاری از کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی داخل و خارج از کشور شرکت کرده است.
خاطرنشان می‌شود: سمیه رستم‌زاده منصور در عرصه علمی و دانشگاهی در نمایشگاه توانمندی‌های بانوان استان اردبیل در سال‌جاری به عنوان بانوی قهرمان انتخاب شد.

captcha