به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی استان اصفهان، با حضور امام جمعه و مسئولان مؤسسات قرآنی این استان پنجشنبه، 27 فروردینماه برگزار شد.
موضوعات این جلسه شامل بیمه فعالان قرآنی، آزمون وزارت ارشاد و نحوه عملکرد سال 93 مؤسسات قرآنی بود که بهطور مفصل در اینباره مسائلی مطرح شد.
در باب بیمه فعالان، مؤسسات قرآنی انتقاداتی را داشتند، که چرا کسی پاسخگوی بیمه فعالان قرآنی نیست؟ و همچنین درباره برگزاری آزمون وزارت ارشاد که 11 اردیبهشتماه برگزار خواهد شد، اعتراضهایی مبنی بر دریافت هزینه، عدم پرداخت سرانه مالی مؤسسه به منظور برپایی آزمون و عدم دریافت هدایای برترینهای آزمون سال گذشته و پایین آمدن انگیزه قرآنآموزان بهمنظور شرکت در این آزمون صورت گرفت.
در حاشیه این جلسه، مؤسسات قرآنی ـ مردمی استان اصفهان و مؤسسه مهد قرآن آران و بیدگل گزارشهایی از روند فعالیت سال 93 و عملکردهای سال 94 ارائه دادند.
در این جلسه از سوی ریاست اداره ارشاد اعلام شد که مؤسسه مهد قرآن کریم و ولایت با 120 نفر ثبت نامکننده در آزمونهای اردیبهشتماه، بیشترین شرکتکننده را در آزمونهای قرآنی در شهرستان آران و بیدگل دارد.