کد خبر: 3172297
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۵

طرح گفتمان دینی تویسرکان در سال جدید استمرار می یابد

گروه اجتماعی: کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان تویسرکان از استمرار طرح گفتمان دینی با حضور اساتید مجرب استانی در مدارس این شهرستان در سال ۹۴ خبر داد.

محمد‌موسی جوکار، کارشناس فرهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان تویسرکان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآنی(ایکنا) از همدان، اظهار کرد: طرح گفتمان دینی با حضور اساتید مجرب استانی در هنرستان‌ها و دبیرستان‌های دخترانه و پسرانه این شهرستان از نیمه دوم اردیبهشت سال جاری اجرایی خواهد شد.

وی ضمن تقدیر از همکاری مثبت آموزش و پرورش شهرستان در راستای اجرای این طرح افزود: ۵۰ گفتمان دینی در سطح مدارس و مساجد شهرهای تویسرکان، فرسفج و سرکان برگزار می‌شود.

کارشناس امور فرهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان تویسرکان با بیان اینکه این طرح با استقبال خوبی از سوی دانش‌آموزان روبروست، عنوان کرد: طرح گفتمان‌های دینی در قالب گفتمان‌های طلاب، دانشجویی و دانش‌آموزی به صورت جلسات کارگاهی امسال نیز مانند سال قبل ادامه خواهد داشت.

جوکار در ادامه با اشاره به اینکه آسیب‌‏ها و معضلات اجتماعی تأثیرات منفی و مخربی روی فرآیند رشد و ترقی جامعه دارد، اضافه کرد: شناخت چنین عواملی می‌تواند مسیر حرکت جامعه را به سوی ترقی و تعامل هموار سازد.

وی تصریح کرد: معضلات در زمینه آسیب‏‌های اجتماعی، متنوع و گوناگون هستند اما در جامعه کنونی افزایش طلاق، اعتیاد، کودکان کار و ارتباط های دختر و پسر از مهم‏ترین عوامل آن هستند.

کارشناس امور فرهنگی تبلیغات اسلامی شهرستات تویسرکان ادامه داد: اگر به این آسیب‌ها به‏ موقع رسیدگی نشود، باعث افزایش جرم و جنایت در جامعه خواهد شد و مخرب انضباط اجتماعی خواهند شد.

جوکار در  پایان خاطرنشان کرد: توسعه تبلیغات در رسانه‏‌ها با موضوع پوشش‌های اسلامی، تشکیل کارگروه‏ های تخصصی در راستای آسیب‌شناسی چالش‌های اعتقادی و اجتماعی، بهره‏‌گیری از افراد موثر و الگوهای صحیح برای ترویج فرهنگ حجاب و عفاف، تأکید و آموزش توسط مربیان مدارس و تشکل‏های فرهنگی بر مسائل اعتقادی به خصوص موضوع حجاب و عفاف از راهکارهای جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی است.

captcha