کد خبر: 3172362
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۵

حرمین امامین جوادین ۲۴ ساعته پذیرای زائران می‌شود

گروه جامعه: معاون تولیت حرم امامین جوادین(ع) اعلام کرد: برای بهره‌برداری بیشتر از اوقات حضور زائران در کاظمین با شبانه روزی شدن حرم امامین جوادین از اول ماه رجب تا آخر ماه مبارک رمضان موافقت شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، محمد‌الحیدری، معاون تولیت حرم امامین جوادین در دیدار با حجت‌الاسلام والمسلمین حسین عباسی، کارشناس بعثه مقام معظم رهبری در کاظمین به مناسبت فرا رسیدن ماه رجب پیرامون اهمیت زیارت امامین جوادین علیهم‌السلام و کوتاهی اقامت زائرین در این شهر گفت‌و‌گو کردند.

محمدالحیدری به مناسبت اقامت کوتاه زائران در این شهر و بهره‌برداری بیشتر از اوقات حضور در کاظمین موافقت کرد حداقل درهای حرم مطهر از اول ماه رجب تا آخر ماه مبارک رمضان به شکل شبانه روزی به روی زائران باز باشد.

معاون تولیت حرم مطهرامامین جوادین(ع) همچنین خبر موافقت هیئت مدیره حرم مطهر با برگزاری مجلس وعظ و خطابه مخصوص فارسی زبانان را اعلام کرد و قرار شد به زودی مکانی مناسب در حرم مطهر برای مجلس وعظ و خطابه در اختیار بعثه مقام معظم رهبری در کاظمین قرارگیرد.

لازم به ذکر است: تاکنون درهای حرم مطهراز ساعت ۲۳ تا نیم ساعت به اذان صبح به روی زائران بسته بود.

captcha