کد خبر: 3173426
تاریخ انتشار : ۳۰ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۳
رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان:

اعتکاف تجلی همدلی و هم‌زبانی مسئولان نظام اسلامی با مردم است

کانون خبرنگاران نبأ/ روح‌الله باقری: حجت‌الاسلام حسینی گفت: آئین معنوی اعتکاف، تجلی همدلی و هم‌زبانی مسئولان و دولت‌مردان نظام اسلامی با مردم است.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالصاحب حسینی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان در نشست هم‌اندیشی مسئولان برگزاری اعتکاف کشور، گفت: آئین معنوی اعتکاف، تجلی همدلی و هم‌زبانی مسئولان و دولت‌مردان نظام اسلامی با مردم است.

وی افزود: با توجه به شعار سال جدید و منویات مقام معظم رهبری، اعتکاف می‌تواند فرصتی برای بروز همدلی و همزبانی ملت و دولت باشد و حضور مسئولان در جمع معتکفان، محبت و همدلی بیشتر مردم با حاکمیت اسلامی را به همراه دارد.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان با اشاره به آن که خودسازی مسئولان و دولت‌مردان در مراسم معنوی اعتکاف، می‌تواند اعتماد مردم را به دولت‌مردان بیشتر کند، تصریح کرد: به تعبیر روایت نبی مکرم اسلام(ص) که می‌فرماید «آله الریاسه سعه صدر» یعنی ابزار ریاست، سعه صدر است، اعتکاف نیز منبع فیاضی است که با سعه روحی و معنوی می‌تواند این ابزار مدیریت را که همان سعه صدر است به ارمغان آورد.

حجت‌الاسلام حسینی، حضور ارزشمند و پرشور جوانان و نوجوانان در مراسم معنوی اعتکاف را متذکر شد و تصریح کرد: حضور پرشور جوانان در مراسم اعتکاف، فرصتی استثنایی برای تقویت باورهای دینی جوانان و رشد و بالندگی روحیات انسانی و اسلامی آنان است.

وی افزود: مسئولان برگزاری اعتکاف باید با برنامه‌ریزی صحیح، از این فرصت ارزشمند استفاده کنند و گام‌های بلندی را برای تقویت بنیه اعتقادی جوانان بردارند.

رئیس ستاد اعتکاف شهرستان کاشان اظهار کرد: اعتکاف سنت حسنه‌ای است که فرد را از غفلت خارج می‌کند و عزم او را در حیات اجتماعی جدی‌تر می‌کند، لذا این آئین می‌تواند نقش مؤثری در کاهش آسیب‌های اجتماعی داشته باشد.

حجت‌الاسلام حسینی در ادامه نوآوری در محتوای برنامه‌های اعتکاف را لازم و ضروری دانست و اظهار کرد: برگزاری گفتمان‌های دینی، حلقه‌های معرفت، تبیین معارف و احکام قرآنی و نشست‌های شبهه‌زدایی اعتقادی در آئین معنوی اعتکاف می‌تواند برای جوانان بسیار مفید باشد.

وی حضور مبلغان دینی در جمع معتکفان را فرصتی برای تبیین معارف دینی و اعتقادی دانست و افزود: مبلغان با توجه به شرایط فعلی جهان اسلام، باید در جمع معتکفان مسائل روز منطقه و جهان اسلام را تشریح و تبیین کنند.

یادآور می‌شود، نشست یک روزه هم‌اندیشی ستاد اعتکاف کشور با حضور مسئولان منتخب برگزاری اعتکاف کشور، در مجتمع خاتم‌الاوصیا جمکران قم برگزار شد.

captcha