به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، چهارمین نشست شورای برنامهریزی و هماهنگی همایش دانشگاهی و دانشجویی هفته روابط عمومی کشور با حضور سرپرست دانشگاه، مشاور عالی سرپرست دانشگاه، مدیر برنامهریزی سنجش و نظارت دانشگاه آزاد اسلامی، تعدادی از رؤسای مراکز آموزشی عالی علمی کاربردی، اساتید، اعضای شورای برنامهریزی همایش دانشگاهی و دانشجویی هفته روابط عمومی و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.
محمد اخباری، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی در این همایش با بیان اینکه روح حاکم بر قرن 21، ارتباطات و فنآوری است، اظهار کرد: شعار اصلی این قرن، «حداقل زمان، حداقل هزینه و حداکثر بهرهوری» است و هرکسی در فعالیت خود این سه ویژگی را نداشته باشد، از بازار رقابت خارج میشود.
اخباری، «سرعت عمل» را از شاخصههای رسانه قوی و موفق برشمرد و گفت: هرچه زمان انتشار اخبار توسط رسانهها کوتاهتر باشد، سبب جذب بیشتر مخاطبان میشود.
وی با تشریح وظایف دانشگاه جامع علمی کاربردی، وظیفه اصلی آن را تربیت افراد کارآفرین و ثروتآفرین بیان کرد و گفت: دانشگاه جامع علمی کاربردی تنها دانشگاهی است که در آن آموزش، پژوهش و فنآوری ادغام شده و محصولی با عنوان دانشجوی کارآفرین یا مهارت آموخته از آن خارج میشود.
اخباری همچنین ضمن اعلام حمایت از همایش دانشگاهی و دانشجویی هفته روابط عمومی کشور پیشنهاد کرد یک روز از روزهای این هفته به عنوان «روابط عمومی، کارآفرینی و مهارتآموزی» نامگذاری شود.
در ادامه غلامرضا کاظمیدینان، رئیس شورای سیاستگذاری هفته روابط عمومی ایران در چهارمین نشست شورای برنامهریزی و هماهنگی همایش دانشگاهی و دانشجویی هفته روابط عمومی کشور مهمترین دلیل موفقیت روابط عمومیها را تعامل و ارتباط خوب با رسانهها بیان کرد.
کاظمیدینان در این جلسه بیان کرد: سالهای متمادی تقاضای ما از دولتهای گذشته این بود که به نقش مهم روابط عمومی در توسعه همدلی و کمک به سازمانها و جامعه برای رسیدن به اهداف خود توجه کنند.
رئیس انجمن روابط عمومی ایران با اشاره به تلاشهای انجام شده برای نامگذاری یک هفته با عنوان «روابط عمومی» در خصوص برنامههای این هفته گفت: همایش روابط عمومی الکترونیک، تقدیر از پیشکسوتان عرصه روابط عمومی، رونمایی از 10 کتاب ارتباطات و گرفتن پیام حجتالاسلاموالمسلمین دکتر حسن روحانی؛ رئیس دولت یازدهم در خصوص اهمیت جایگاه روابط عمومیها در کشور از جمله برنامههای سال گذشته در هفته روابط عمومی بوده است.