به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن (ایکنا)، سیدضیا هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم روز گذشته، 30 فروردینماه در همایش گفتمانسازی اقتصاد مقاومتی با تأکید بر بیمه و تأمین اجتماعی» گفت: بخشی از وظایف وزارت علوم ناظر به این است که رشد علمی و فناوری کشور را در جهتی ساماندهی کند که اقتصاد کشور به سمت اقتصاد دانشبنیان و تولید ثروت از دانش حرکت کند.
وی افزود: دیگر مأموریت وزارت علوم و دانشگاهها نظریهپردازی برای تبدیل مفهوم اقتصاد مقاومتی به یک گفتمان غالب اجتماعی در جامعه است که این امر نیازمند آزاداندیشی و حمایت از منتقدان این مفهوم است زیرا بدون نقد یک گفتمان آن گفتمان پایدار و غالب نخواهد شد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم تأکید کرد: بزرگان نظام اسلامی و اسناد بالادستی جمهوری اسلامی ایران از آزاد اندیشی در دانشگاهها حمایت میکنند و ما باید فضای نقد و نظر را برای دلسوزان انقلاب اسلامی فراهم کنیم.
وی با اشاره به اهمیت تأمین اجتماعی در جامعه گفت: تأمین اجتماعی به یک مفهوم همان امنیت اجتماعی است که در درجه اول دانشگاههای کشور باید از این امنیت برخوردار باشند که این مهم ازطریق استقلال دانشگاهها و عدم تکیه آن به منابع عمومی به نتیجه میرسد.
عضو هیئت علمی دانشگاه تهران مفهوم اقتصاد مقاومتی را مولود انقلاب اسلامی دانست و گفت: همانگونه که انقلاب اسلامی یک گفتمان جدید را به بشریت عرضه کرد، اقتصاد مقاومتی نیز درپی ارائه یک گفتمان جدید از درون اقتصاد اسلامی است.
وی همچنین اقتصاد مقاومتی را مصون ماندن در مقابل شوکهای ناگهانی و فراز و فرودهای اقتصادی تعریف کرد و گفت: هم باید در مقابل شوکهای رکودی مصون باشیم و هم برای مقابله با شوکهای دوران رونق و افزایش درآمدها برنامه داشته باشیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم با اشاره به فعالیتهای دولت یازدهم در حوزه سیاست خارجی گفت: بر اساس یک نظرسنجی علمی 90 درصد دانشجویان کشور سیاستهای دولت را در دیپلماسی صحیح دانسته و از آن حمایت میکنند.