کد خبر: 3176832
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۹

۶۱۹۰ متقاضی در طرح اعطای مدرک به حافظان قرآن ثبت نام کردند

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر آموزش سازمان دارالقرآن از ثبت نام شش هزار و ۱۹۰ متقاضی در دهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم خبر داد.

محمد ضرغام، مدیر آموزش سازمان دارالقرآن الکریم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با اشاره به پایان یافتن مهلت ثبت نام در دهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم اظهار کرد: این مهلت تا 28 فروردین‌ماه تمدید شده بود که سایت را تا آخرین ساعات 29 فروردین نیز باز گذاشتیم تا متقاضیانی که موفق به ثبت نام نشده‌اند در این مهلت ثبت نام خود را انجام دهند.
وی افزود: با پایان یافتن مهلت ثبت نام در این طرح، شش هزار و 790 متقاضی در رشته‌های؛ حفظ کل، حفظ 20 جزء، حفظ 10 جزء و حفظ پنج جزء قرآن ثبت نام کرده‌اند که هزار و 329 نفر از ثبت نام شدگان آقایان و چهار هزار و 861 نفر از ثبت نام شدگان نیز بانوان هستند.
ضرغام ادامه داد: حدود 47/21 درصد متقاضیان شرکت در این طرح را آقایان و 57/78 درصد متقاضیان را بانوان تشکیل می‌دهند که اختلاف بین بانوان و آقایان شرکت‌کننده در این طرح رقم قابل توجهی است.
وی در ادامه گفت: دو هزار و 455 نفر در رشته حفظ کل، 883 نفر در رشته حفظ 20 جزء، هزار و 745 نفر در رشته 10 جزء و 107 نفر نیز در رشته پنج جزء قرآن ثبت نام کرده‌اند.
ضرغام با بیان اینکه آزمون‌های دهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن در چهار مرحله برگزار خواهد شد، اظهار کرد: آزمون مرحله اول این طرح 18 اردیبهشت‌ماه در حوزه‌های امتحانی سراسر کشور برگزار می‌شود و برگزیدگان این آزمون به مرحله دوم طرح که شهریورماه خواهد بود راه پیدا می‌کنند.
مدیر آموزش سازمان دارالقرآن الکریم عنوان کرد: آزمون‌ مرحله سوم دهمین دوره طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن نیز نیمه دوم سال جاری برگزار خواهد شد.

captcha