کد خبر: 3177997
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۲

پرداخت ۲۶۰ میلیون ریال وام دیه کمیته امداد خوزستان

گروه اجتماعی: ۲۶۰ میلیون ریال وام دیه به مستحقین توسط اداره وام کمیته امداد امام خمینی(ره) استان خوزستان در سال ۹۳ پرداخت شد.

ابراهیم شیخی رئیس اداره وام کمیته امداد امام خمینی(ره) استان خوزستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با اشاره به اینکه در سال 93، 260 میلیون ریال وام دیه به مرتکبین جرایم غیرعمد و تصادفات پرداخت شده است، افزود: این مبلغ برای آزادی سه زندانی هزینه شده است.

وی تصریح کرد: جهت پرداخت وام دیه در سال 94 مشکل اعتبار نخواهیم داشت و افراد دارای شرایط بعد از گذراندن مراحل لازم اداری این وام را دریافت خواهند کرد.

شیخی عنوان کرد: زندانیانی که نیازمند مالی باشند پس از طی کردن مراحل قانونی می‌توانند وام را از طریق شماره حساب دستگاه قضایی جهت آزادشدن از بند دریافت کنند.

رئیس اداره وام کمیته امداد امام خمینی(ره) استان خوزستان در پایان گفت: افرادی که محکوم شده‌اند اما زندان‌ نرفته‌اند حداقل دو سال از حکم محکومیتشان باید گذشته باشد تا بتوانند این وام را دریافت کنند.

captcha