علی اکبر سیاری، معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از وجود و استفاده از برنامهها و تذکرات آموزشی بهداشتی مبتنی بر فرهنگ قرآنی و دینی برای حفظ الصحه در وزارت بهداشت خبر داد.
وی تصریح کرد: در دین مبین اسلام، قرآن و عترت بر حرام بودن آنچه برای بدن مضر است تأکید میشود و نکته این جاست چیزی مانند مشروبات الکلی که در قرآن مصرف آن نهی شده است و حرام اعلام گردیده است یکی از مهمترین عوامل بیماری زا است.
سیاری افزود: این موارد در قوانین ما وجود دارد روحانیون باید آن را بازگو کنند همچنین آموزش و پرورش نیز در مدارس این کار را انجام دهد که هر آنچه در دین نهی شده است برای بدن ضرر دارد و بر عکس آنهم صادق است که هرچه را به سلامتی و صحت بدن زیان برساند اسلام حرام دانسته است.
وی خاطر نشان کرد: در حوزه بهداشت این مورد که تا چه حدود توانستهایم از مبانی دینی برای فرهنگ و ارتقای سلامت عموم استفاده کنیم نیاز به مطالعه و پژوهش دارد، اما اینکه باید از طریق این فرهنگ به آموزش و گسترش پیشگیری از بیماری و خود مراقبتی بپردازیم و آن در برنامههای وزارت بهداشت بگنجانیم جواب مثبت است.