کد خبر: 3202402
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۰

نام و یاد شهدا در عرصه فضای مجازی مورد توجه قرار گیرد

گروه سیاسی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج درجلسه ستاد هماهنگی کنگره شهدای پیشمرگ مسلمان کُرد بر توجه بیشتر به نام و یاد شهدا در عرصه فضای مجازی تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، حجت‌الاسلام علی‌محسن منتشلو،  رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج پنج شنبه، سوم اردیبهشت ماه در دومین جلسه ستاد هماهنگی شهرستانی کنگره شهدای پیشمرگان مسلمان کرد که با حضور مسئولین شهرستانی در سالن جلسات فرمانداری سنندج برگزار شد، اظهار کرد: در حوزه بزرگداشت نام یاد و شهدا از فضای مجازی در این رابطه بیشتر بهره‌گیری شود.
وی افزود: حوزه فضای مجازی باید بیشتر به نام و یاد شهدا به ویژه شهدای پیشمرگان مسلمان کُرد مزین شود و زندگی نامه و وصیت‌نامه این شهدای گرانقدر در این عرصه منتشر شود.
حجت‌الاسلام منتشلو با اشاره به برگزاری  کنگره شهدای پیشمرگ مسلمان کُرد که در اردیبهشت ماه سال جاری با حضور سه استان کردستان، آذربایجان غربی و کرمانشاه با محوریت استان کردستان بیان کرد: اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سنندج با تمام ظرفیت در برگزاری  این کنگره اعلام آمادگی می‌کند.
در این جلسه محمد ابراهیم زارعی، فرماندار شهرستان سنندج ضمن گرامی داشت یاد و خاطره امام شهداء و شهیدان به‌ویژه شهیدان پیشمرگ مسلمان کُرد با اشاره به وجود تعداد ۳۲۹ شهید از مجموع حدود هزار شهید پیشمرگ مسلمان کُرد در شهرستان سنندج آن را افتخاری برای استان و شهرستان سنندج عنوان کرد.
وی بیان کرد: این شهیدان حق بسیار بزرگی بر ما دارند چرا که رشادت‌ها و فداکاری‌های این عزیزان بود که عزت و افتخار را برای ایران اسلامی به ارمغان آورد.
دکتر زارعی جمع‌آوری سرگذشت شهیدان در قالب کتاب، برای انتقال خاطرات و رشادت‌های آنان به نسل های گذشته را از وظایف مسئولان و دست اندرکاران عنوان کرد و یادآور شد: تهیه و تدوین دو نوع کتاب به صورت گزارشی و تحلیلی برای مستندسازی سرگذشت و رشادت‌های شهیدان ضروری است.

captcha