کد خبر: 3202405
تاریخ انتشار : ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۴
به مناسبت هفته کارگر؛

نخستین مسابقات دارالقرآن خانه کارگر مهاباد برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسابقات دارالقرآن خانه کارگر مهاباد به مناسبت هفته کارگر برگزار می‌‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به مناسبت هفته کارگر برای نخستین بار، مسابقه قرآنی برای قشر زحمت کش جامعه کارگران و خانواده آنان توسط دارالقرآن خانه کارگر مهاباد و با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان مهاباد برگزار می‌شود.

مهم‌ترین هدف این دارالقرآن آموزش هرچه بیشتر کارگران، همسران و فرزندان این قشر زحمت‌کش جامعه است و یکی از اولویت‌های این مرکز در برگزاری دوره‌های آموزشی ایجاد روش‌های استاندارد آموزش و تحولات اساسی در طول اجرای دوره‌ها با توجه به نیاز قرآن‌آموزان است.

کارگران از نظر گستردگی، بزرگترین قشر جامعه هستند و بهترین مسئله‌ای که می‌تواند جامعه را رشد دهد، توجه به مسائل معنوی قشر کارگران است در همین راستا، برگزاری مسابقات قرآنی را در دستور کار قرار داده‌ایم.

این مسابقات در رشته‌های روخوانی و مفاهیم(جزء30) برای بزرگسالان و نوجوانان برگزار می‌شود.

یادآور می‌شود، این مسابقات با حضور فرماندار استان، فرمانده سپاه پاسداران، امام جمعه، شورای شهر و مسئولان دارالقرآن هشتم اردیبهشت برگزار می‌شود.

captcha