کد خبر: 3224245
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۳۳

دهمین یادواره شهدای فرهنگی کردستان برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در هفته معلم دهمین یادواره شهدای فرهنگی و آیین تجلیل از معلمان نمونه استان در 13 اردیبهشت ماه با حضور خانواده‌های شهدا، پیشکسوتان، معلمان نمونه و مسئولان استانی در سنندج برگزار می‌شود.

 رشید قربانی، مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، به برنامه‌های ستاد بزرگداشت مقام معلم اشاره و اظهار کرد: همزمان با هفته مقام شامخ معلم، از 326 معلم نمونه کردستان تجلیل می‌شود.
همزمان با هفته بزرگداشت مقام معلم با برگزاری آیین‌های ویژه در سطح استان و شهرستان‌ها و مناطق از مقام شامخ معلمان تجلیل خواهد شد.
وی با بیان اینکه در سال تحصیلی جاری و در سطح استان کردستان 326 نفر از معلمان به عنوان نمونه شهرستان، استانی و کشوری انتخاب شده‌اند، افزود: از این تعداد 305 نفر معلم نمونه شهرستانی، 19 نفر معلم نمونه استانی و 2 نفر نیز معلم نمونه کشوری هستند. 
قربانی از تشکیل ستاد بزرگداشت مقام معلم در اداره کل و ادارات آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق تابعه و آغاز فعالیت این ستادها از سال گذشته خبر داد و اعلام کرد: دستورالعمل وزارتی انتخاب معلمان نمونه، آذرماه 93 به واحدهای اداری و آموزشی ارسال و به معلمان اطلاع‌رسانی شده است. 
وی بیان کرد: بعد از طی این فرآیند، بررسی پرونده‌ها، مدارک و مستندات ارسال شده و بر اساس سهمیه اختصاص یافته به استان، معلمان نمونه انتخاب و معرفی شده‌اند.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان عنوان کرد: در راستای بزرگداشت هفته معلم و اجرای ویژه برنامه‌های این مناسبت، تاکنون چندین نوبت جلسات ستاد برگزار و برنامه‌ریزی و تمهیدات لازم اندیشیده شده است.
وی در ادامه فضاسازی، انجام تبلیغات محیطی در سطح واحدهای اداری و آموزشی و سطح شهر، دیدار جمعی از معلمان و مسئولین با نماینده ولی فقیه در استان، دیدار با خانواده‌های معزز شهدای فرهنگی استان و برگزاری ویژه برنامه های بزرگداشت هفته مقام معلم در سطح واحدهای اداری و آموزشی استان به منظور تجلیل از مقام شامخ معلمان تلاشگر را از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی شده برشمرد.
رشیدی ادامه داد: در هفته معلم دهمین یادواره شهدای فرهنگی و سی و یکمین یادواره بزرگداشت مقام معلم و آیین تجلیل از معلمان نمونه استان در 13 اردیبهشت ماه با حضور خانواده‌های شهدای فرهنگی، پیشکسوتان، معلمان نمونه، مسئولان استانی و دست اندرکاران امر در سنندج برگزار می‌شود.
وی افزود: در این مراسم از 57 خانواده شهید فرهنگی، 305 معلم نمونه شهرستانی، 19 معلم نمونه استانی، دو معلم نمونه کشوری، پنج پیشکسوت فرهنگی، پنج معلم نمونه بسیجی و 16 معلم تلاشگر استان تجلیل می‌شود.
مدیرکل آموزش و پرورش کردستان در پایان به برنامه‌های دیگر ستاد بزرگداشت مقام معلم استان پرداخت و برگزاری برنامه‌های فرهنگی، هنری و ورزشی، برگزاری برنامه سپاس معلم در سطح مدارس با محوریت مدیریت دانش آموزی، شرکت فرهنگیان در مراسم غبارروبی و عطرافشانی گلزار مطهر شهداء، سخنرانی مدیران و رؤسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق قبل از خطبه‌های نماز جمعه استان، برگزاری چهل و چهارمین دوره فیلم رشد از 13 لغایت 17 اردیبهشت ماه 94 در سطح استان، جلب مشارکت ادارات، دستگاه‌ها و اولیای گرامی در راستای بزرگداشت مقام معلم، استفاده از ظرفیت رسانه ملی و محلی در راستای بزرگداشت مقام معلم را از برنامه‌های ستاد اعلام کرد.

captcha