کد خبر: 3228509
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۰۰

فصل پنجم با ۷۰ اثر جدید به نمایشگاه کتاب می‌آید

گروه ادب: انتشارات فصل پنجم با ۷۰ عنوان کتاب جدید از جمله «حیدرانه»، «سادات ببخشند» و «زیر خیمه عطش» در بیست و هشتمین نمایشگاه کتاب تهران شرکت می‌کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، انتشارات فصل پنجم به عنوان اولین ناشر تخصصی حوزه شعر در سطح کشور به طور رسمی فعالیت خود را در شهریور 1387 آغاز کرده است. این انتشارات فقط در حوزه شعر و به مدیرمسئولی پرویز بیگی حبیب‌آبادی فعالیت می‌کند. 

این ناشر برای حضور در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران 70 عنوان کتاب با عناوین گوناگون در بخش ناشران عمومی ارائه می‌کند. 

«سرود سنجاقک و لوکوموتیو»، «حیدرانه» سروده‌های قاسم صرافان درباره امام علی(ع)، «سادات ببخشند» اشعار درباره حضرت ابوالفضل(ع) از احمد علوی، «زیر خیمه عطش» محمدرضا سنگری و «دهه پنجا‌هی‌ها» گزینشی از شعر محاوره و ترانه‌های متولدین دهه 50 به کوشش عزیز عباسی از جمله عناوین دینی است که در این دوره از نمایشگاه ارائه می‌شود.

«مورچه کارگر بازنشسته نمی‌شود» از شهاب حسن‌وند، «سنفونی ابرها» سروده مرتضی حیدری، «برگ‌ها» از مرضیه احدی، «درست مثل شکستن» از مهدی ملکی، «اثر پروانه‌ای» حمیدرضا نجابت، «عسل و فروردین» نیلوفر لاری‌پور و «سرودهای ملی» به کوشش عزیز عباسی که ترجمه سرودهای ملی تمام کشورهاست، عناوین دیگری است که در بیست و هشتمین دوره نمایشگاه کتاب تهران ارائه خواهد شد.

captcha