کد خبر: 3228643
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۳

امام علی(ع) پدر معنوی جامعه اسلامی بود

گروه اجتماعی: مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان با اشاره به اینکه امام علی(ع)، پدر یتیمان و پدر معنوی جامعه اسلامی بود، تاکید کرد: امام علی(ع)، انسان وارسته‌ای است که نه تنها شیعه و سنی بلکه تمام هستی به وی عشق می ورزند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کردستان، محمد سلیمانی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان امروز، 9 اردیبهشت ماه در مراسم جشن «پدران آسمانی» در سنندج ضمن تبریک سالروز ولادت امام علی(ع) و روز پدر، اظهار کرد: امام علی(ع)، تنها کسی است که در مقدس‌ترین جای دنیا یعنی کعبه پا به عرصه‌ی گیتی نهاده است.
وی با اشاره به اینکه آن حضرت در کودکی تحت مدیریت پیامبر اکرم(ص)، اشرف مخلوقات قرار گرفت و در خانه او رشد و نمو یافت، افزود: آن حضرت بارها در راه دین اسلام جانفشانی کرد و یک ضربت وی در جنگ خندق با عبادت جن و انس مقایسه شده است زیرا برای رضای خدا زده شد و دین را بیمه کرد.
سلیمانی با اشاره به اینکه حضرت علی(ع) در سن 10 سالگی اولین مردی بود که به دین اسلام مشرف شد، عنوان کرد: وی در میدان کارزار جنگجویی بود که هیچگاه پشت به دشمن نمی‌کرد و در همه‌ی جنگ‌های زمان حیات پیامبر اکرم(ص) حضور داشت.
وی اعلام کرد: حضرت علی دریایی از علم و دانش بود و پیامبر اکرم(ص) در شان ایشان می‌فرمایند «من شهر علم هستم و علی دروازه آن، پس هرکس علم بخواهد باید از دروازه آن وارد شود». 
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان با بیان اینکه امام علی(ع) سرانجام در محراب عبادت به شهادت رسید، تصریح کرد: افتخار می کنیم که پیرو دینی هستیم که چنین انسان‌هایی پیام اسلام را به ما رسانده‌اند. 
وی با اشاره به اینکه آن حضرت پدر یتیمان و پدر معنوی جامعه اسلامی بود، تأکید کرد: امام علی(ع)، انسان وارسته‌ای است که نه تنها شیعه و سنی بلکه تمام هستی به وی عشق می ورزند.
سلیمانی در ادامه سخنان خود به مقام شامخ شهیدان اشاره کرد و ادامه داد: شهدا کسانی هستند که با خدای خویش معامله کردند و جایگاهی دارند که حتی اولیای الهی نیز به آن غبطه می‌خورند. 
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان در پایان یادآور شد: امروز فرزندان شهدا نیز دنباله رو راه پدران خود هستند و از آرمان های شهیدان پاسداری می‌کنند.

captcha