کد خبر: 3248374
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۹

حمایت از سلامت و حفظ کرامت انسانی؛ سرفصل فعالیت در جمعیت هلال احمر

گروه اجتماعی: مدیرعامل هلال احمر استان خوزستان گفت: حمایت از زندگی و سلامت در کنار حفظ کرامت انسان‌ها از جمله سرفصل‌های فعالیت در جمعیت هلال احمر است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، به نقل از روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان خوزستان، علی خدادادی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان در حاشیه برنامه‌های هفته سلامت اظهار کرد: خوزستان یک استان کاملا وسیع، با تفاوت‌های اقلیمی و تنوع قومی است و اگر نگاه ما به برنامه‌‌ها یک نگاه آکادمیک وعلمی باشد، می‌‌توانیم از ظرفیت موجود با نگرشی مثبت، استفاده کنیم و از آن به عنوان یک نقطه قوت و فرصتی مناسب بهره‌مند شویم.

وی افزود: جمعیت هلال احمر بر اساس منشور خود وظیفه تسکین آلام بشری، کمک به سلامت و ایجاد تفاهم بین‌الملل و افراد مختلف جامعه بدون در نظر گرفتن هر گونه تبعیض را دارد. چتر هلال احمر فراگیر است و ما بدون در نظر گرفتن هرگونه سلیقه سیاسی، قومیتی و طبقات اجتماعی، باید خدمات خود را در مواقع ضروری به صورت منطقه‌ای، ملی، فراملی و بین‌المللی به افراد مختلف جامعه ارائه دهیم.

خدادادی با بیان اینکه خوزستان در شاخص‌های بهداشت و درمان در سطح پایینی قرار دارد و نیازمند توجه جدی است، اظهار کرد: جمعیت هلال احمر خوزستان در کنار مجموعه ‌های دیگر از جمله دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز می‌تواند بخشی از خدمات‌‌رسانی به مردم را بر عهده بگیرد و درمانگاه و داروخانه هلال احمر با فعالیت‌های تخصصی و تأمین داروهای کمیاب و مورد نیاز بیماران صعب‌العلاج توانسته است به این امر خطیر بپردازد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان با اشاره به نقش جمعیت هلال احمر خوزستان در صیانت از طرح تحول نظام سلامت گفت: اعزام کاروانهای سلامت به مناطق محروم و آسیب پذیر استان، برپایی چادرهای سلامت در مناطق پر تردد و انجام تست غربالگری در چادرهای سلامت از جمله برنامه های استان در هفته سلامت بوده است.

وی با بیان اینکه داوطلبان هلال احمر از جمله پرچمداران و سربازان عرصه سلامت هستند، افزود: پیشگیری و خودمراقبتی، شناساندن طب سنتی در درمان، اهدای خون توسط اعضا و داوطلبان، دیدار از بیماران خاص و همدردی با آنان نیز در هفته سلامت انجام شده است.

خدادادی تصریح کرد: برگزاری آموزش‌های کوتاه مدت در زمینه بیماریهای واگیردار و ویروسی، محیط بهداشت فردی و اجتماعی و پیشگیری از معلولیت‌ها، انجام مشاوره توسط متخصصان در حوزه سلامت روانی، خانوادگی، ازدواج، نشاط اجتماعی و برپایی نمایشگاههای تخصصی بهداشت و سلامت با مشارکت برخی دستگاه ها نیز در هفته سلامت امسال به مرحله اجرا درآمد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خوزستان با اشاره به اینکه در هفته سلامت 7 نمایشگاه با مشارکت فعال 118 داوطلب و 17 خانه داوطلبی برپا شد، تصریح کرد: همچنین در هفته سلامت 56 چادر تخصصی سلامت و بهداشت با حضور 163 پزشک و پیراپزشک، 50 مشاور خانواده و با مشارکت 445 داوطلب جمعیت هلال احمر استان به مراجعه کنندگان ارائه خدمات کردند.

وی گفت: حمایت از زندگی و سلامت در کنار حفظ کرامت انسان‌ها از جمله سرفصل های فعالیت در جمعیت هلال احمر است.

captcha