کد خبر: 3248401
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۸

برگزاری مراسم پرفیض اعتکاف در مسجد شیخ انصاری دزفول

گروه اجتماعی: مراسم پرفیض اعتکاف در مسجد شیخ انصاری شهرستان دزفول در حال برگزاری است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، به نقل از واحد اطلاع‌رسانی بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) شهرستان دزفول، حجت‌الاسلام والمسلمین ملایی مدیرگروه اخلاق و تربیت مرکز تخصصی مهدویت قم در آئین افتتاحیه مراسم معنوی اعتکاف در این مسجد از جمله اعمال وارد شده در این ایام را قرائت زیارت معصومین(ع)، نگاه و در محضر عالم ربانی بودن و رفع حاجت و خواسته مؤمنان عنوان کرد.

وی به تبیین اعتکاف از منظر اسلام پرداخت و گفت: در عین حال که اعتکاف یکی از مناسک ارزشمند دینی است لکن در سخنان معصومین(ع) برخی از اعمال را با آن مقایسه کرده و از اعتکاف برتر شمرده‌اند.

ملایی با بیان اینکه این مطلب که آیا امام زمان(عج) یکی از مؤمنان و بلکه رئیس مؤمنان نیست؟  پس چرا به دنبال حاجت او که ظهورش است، کمتر هستیم و برای او زمینه‌سازی نمی‌کنیم؟ در حالی که حاجت او برای همه مسلمانان بشریت و نه حاجت شخصی است

مدیرگروه اخلاق و تربیت مرکز تخصصی مهدویت قم تأکید کرد: پس منتظران باید ایشان را یاری کنند اما اینکه کیفیت یاری امام زمان(عج) چگونه است بحث دیگری را می‌طلبد.

وی در پایان گفت: در این مراسم مداحان اهل‌بیت(ع) پیرامون فضائل معنوی امام علی(ع) به مدیحه‌سرایی پرداختند.

اتابک فرشاد
|
-
|
۱۵:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۸
0
0
خوبه
captcha