کد خبر: 3252742
تاریخ انتشار : ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۱

منوچهر دانش‌پژوه دار فانی را وداع گفت

گروه ادب: منوچهر دانش‌پژوه، استاد ادبیات کشورمان پس از طی یک دوره بیماری قلبی و کلیوی در سن 77 سالگی به دیدار حق‌تعالی شتافت.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) منوچهر دانش‌پژوه، استاد پیشکسوت ادبیات و ایران‌شناس کشورمان که به دلیل بیماری قلبی و کلیوی در بیمارستان بستری بود، روز شنبه، 12 اردیبهشت‌ماه بعد از مرخص شدن از بیمارستان و رفتن به منزل درگذشت.
به گفته خانواده دانش‌پژوه، کارهای اداری خاکسپاری وی در قطعه نام‌آوران بهشت زهرا(س) در حال انجام است که اگر فردا به نتیجه برسد، مراسم تشییع پیکر و خا‌کسپاری این استاد حوزه ادبیات روز سه‌شنبه، 15 اردیبهشت برگزار می‌شود؛ در غیر این صورت مراسم دیرتر برگزار خواهد شد.
منوچهر دانش‌پژوه، نویسنده و پژوهشگر و استاد بازنشسته دانشگاه علامه طباطبایی بود. «دانش‌نامه‌ ایران‌زمین»، «گلستان و بوستان سعدی»، ‌«شرح غزلیات سعدی»، «بررسی سفرنامه‌های دوره‌ صفوی»، «حکایات دلنشین»، «شرح تاریخ بیهقی»، «سفرنامه‌ منظوم»، «شرح و توضیح دیوان رودکی»، «شرح کلیله و دمنه» و «گزیده‌های نظم و نثر فارسی» از جمله آثار این استاد ادبیات هستند.

captcha