کد خبر: 3256069
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۷:۱۹
منیری بیان کرد:

روابط صمیمی دختر و پسر نامحرم؛ عاملی برای انحراف در جامعه

گروه اجتماعی: مدیر حوزه علمیه نقده گفت: دین اسلام به‌هیچ عنوان روابط دختر و پسر را در جامعه منع نکرده چراکه این روابط نیز نوعی تعامل اجتماعی است، ولی این‌‌گونه رابطه‌ها باید به مقتضی فرهنگ و اعتقادات یک جامعه پی‌ریزی شود.

حجت‌الاسلام حسین منیری، مدیر حوزه علمیه نقده در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، بیان کرد: روابط دختر و پسر در جامعه اگر از روی احساس و عواطف باشد این رابطه با گذشت زمان به صمیمیت تبدیل شده و این موضوع نیز در محدوده شرع صلاح دیده نشده است.

وی در ادامه افزود: دین اسلام برای انتخاب شریک زندگی راه‌های مختلفی مانند پرس و جو کردن از خانواده و فامیل، تحقیق در مورد خانواده‌های هر دو طرف، رفت‌و‌آمدهای خانوادگی و راه‌های نظیرآن را در اختیار مردم قرار داده تا دختران و پسران بتوانند با استفاده ار این روش‌ها یک زندگی خوب و پر از محبت را شروع کرده و به زیان‌های روابط صمیمی قبل از ازدواج برخورد نکنند.

منیری تصریح کرد: طلاق یکی از معضلات جامعه کنونی بوده و عوامل این معضل به روابط صمیمیت قبل ازدواج و روابط ناصحیح بازمی‌گردد.

وی با اشاره به بهانه جوانان برای شناخت بیشتر همسر آینده اظهار کرد: شناخت حتماً با روابط صمیمی و رفت و آمد با یکدیگر به دست نیامده و برای همین منظور دین اسلام بهترین حالت شناخت همسر را به خانواده‌ها محول کرده است.

مدیر حوزه علمیه نقده اظهار کرد: فرهنگ‌سازی برای ارتباط صحیح دختر و پسر با یکدیگر و ارائه راهکارهای علمی و دینی برای انتخاب همسر آینده، می‌تواند گام مؤثری در راستای کاهش آمار طلاق و بهبودی روابط اجتماعی باشد.

captcha