کد خبر: 3260745
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۵۰
در دومین جشنواره قرآنی معراج؛

جهادگر جهاد دانشگاهی آذربایجان‌شرقی مقام برتر قرائت قرآن را کسب کرد

گروه فعالیت‌های قرآنی: همکار جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی در دومین جشنواره قرآنی «معراج» که وی‍ژه کارکنان جهاد دانشگاهی سراسر کشور در استان یزد برگزار شد مقام برتر را در رشته قرائت قرآن به خود اختصاص داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، دومین جشنواره قرآنی «معراج» روزهای نهم و دهم اردیبهشت‌ماه به میزبانی جهاد دانشگاهی استان یزد برگزار شد که اکبر شوقی، از جهادگران جهاد دانشگاهی واحد آذربایجان‌شرقی مقام برتررا در رشته قرائت کسب کرد.

در این مسابقات شرکت‎‎کنندگان در دو سطح اعضای جهاد دانشگاهی و دانشجویان مراکز آموزش عالی جهاد دانشگاهی در دو مرحله مقدماتی و نهایی باهم رقابت کردند که البته مرحله مقدماتی این مسابقات با حضور بیش از 200 شرکت‏‏‌کننده در اسفندماه سال گذشته برگزار شد.

به گزارش ایکنا، این جشنواره قرآنی در راستای اجرای المپیاد فرهنگی ـ دانشجویی آیه از منظومه رویدادهای هفت شهر شایستگی با برگزاری مسابقات قرانی در رشته‎‎های حفظ، قرائت، تفسیر و ترجمه موضوعی قرآن با حضور افرادی از واحدها و مراکز تابعه جهاد دانشگاهی و همچنین مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی کشور برگزار شد و در در مراسم اختتامیه از برگزیدگان تجلیل به عمل آمد.

اکبر شوقی، جهادگر مشغول در واحد آذربایجان شرقی در گفت‌وگو با ایکنا درخصوص کم و کیف این دوره از مسابقات اظهار کرد: میزبانی استان یزد بسیار عالی و از هماهنگی خوبی برخوردار بود اما سطح مسابقات در درجه مطلوبی قرار نداشت.

صاحب مقام برتر قرائت قرآن در دومین جشنواره قرآنی معراج در این راستا افزود: به نظر می‌آمد که اطلاع‌رسانی کامل و خوبی درباره برگزاری جشنواره صورت نگرفته بود و به همین دلیل تعداد افراد شرکت‌کننده نسبت به سال‌های قبل بسیار کاهش یافته بود.

وی ادامه داد: بنده چندتن از قاریان سطح بالای واحدهای جهاددانشگاهی کشور را می‌شناسم که متأسفانه در این جشنواره قرآنی حضور نیافته بودند که به‌طورحتم این امر مستلزم علت‌یابی از سوی مسئولان است.

شوقی سطح داوری را خوب ارزیابی کرد و گفت: متأسفانه رشته ترتیل در این دوره حذف شده بود که این امر نارضایتی برخی متسابقین و کاهش شرکت‌کنندگان را موجب شده بود.

captcha