به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) حجتالاسلام والمسلمین عبدالعلی پناهی با اعلام این خبر افزود: طرح مطالعاتی آثار شهید مطهری از سال 1382 با هدف گسترش اندیشههای این شهید والامقام در مدارس علمیه، با پوشش شش مدرسه علمیه، در شهر قم آغاز شد.
وی با بیان اینکه این طرح در سال 88 توسط معاونت تهذیب به مدارس علمیه سراسر کشور ابلاغ شد، اضافه کرد: از سال 88 به بعد هر سال بر تعداد مدارسی که خواستار اجرای این طرح بودند افزوده شد.
وی گفت: برای این طرح بالغ بر 70 کتاب از آثار شهید مطهری در نظر گرفته شده است که طلاب سطح یک در طول شش سال این کتب را مطالعه می کنند؛ بطوریکه تقریبا در هر ماه یک کتاب مطالعه و در پایان نیز آزمونی از آن کتاب برگزار می شود.
پناهی یادآورشد: در کنار این آزمون بحث مباحثه و خلاصه نویسی هم برای طلاب در نظر گرفته شده است که برای این مهم امتیاز خاصی هم در نظر گرفته شده است.
وی اذعان داشت: البته این طرح برای طلاب سطوح عالی هم در نظر گرفته شده است که در آن طلاب باید آثار شهید مطهری را طی چهار سال مطالعه کنند.
وی بیان کرد: همچنین برای این طرح دورههای تابستانی بصورت فوقالعاده هم در نظر گرفته شده است تا طلابی که در طول سال موفق به مطالعه آثار نشدهاند در تابستان به این مهم اهتمام داشته باشند.
مسئول دفتر مرکزی مطالعات آثار شهید مطهری حوزه اضافه کرد: البته در راستای ایجاد انگیزه و رفع سؤالات پیش آمده، به طور متناوب اساتیدی به مدارسی که طرح در آن اجرا میشود، اعزام میشوند.
وی تقویت مبانی اعتقادی و لزوم کسب بینش درست از معارف اسلامی را از ضرورت های این طرح اعلام و اظهار کرد: افزایش سطح معارف اسلامی و اعتقادی خانواده (اعم از آقایان، همسران و فرزندان)، آشنایی با اندیشههای بزرگان و فرزانگان حوزوی، کسب بینش صحیح از نظام فکری اسلام و پیشگیری از بروز آسیبهای احتمالی در چارچوب اندیشه و عمل از جمله اهداف این طرح است.
وی با بیان اینکه آثار شهید مطهری، از جمله آثار جامع بوده و بسیاری از شبهات و سؤالات دینی در آنها پاسخ داده شده است، بیان داشت: در این طرح سعی شده است آثار این شهید والا مقام به غیر از کتب تخصصی در یک برنامه مدون به صورت سیر آسان به مشکل تهیه و در اختیار طلاب قرار گیرد، به طوری که طلاب در سالهای اول با کتب آسان تر شروع و به سمت کتب مشکل پیش میروند.
پناهی اظهارداشت: بی گمان، استاد مطهری(ره) یکی از برجستهترین اندیشمندان معاصر است؛ شخصیتی که در طول عمر پربرکت خود آثار فراوانی را در زمینه های گوناگون به جای گذاشته که در همه آن آثار، یک هدف دنبال شده است.
وی افزود: با توجه به توصیه و تاکید امام خمینی (ره)، رهبر معظم انقلاب و مراجع عظام تقلید درباره شخصیت و اندیشههای شهید مطهری و ضرورت ترویج آثار ایشان در جامعه، طلاب به عنوان ارائه کننده آموزههای اسلامی به مردم، باید در ابتدا خود با این آثار آشنا شوند و سپس مردم را با این اندیشهها آشنا سازند.