به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین ناصر رفیعی، استاد حوزه علمیه، عصر چهارشنبه در جمع مبلغان در یازدهمین جلسه دوره آموزشی انتقال تجارب تبلیغی که در سالن همایش مدرسه علمیه فیضیه قم و با حضور پرشور طلاب برگزار شد به تبیین عناصر مهم در تبلیغ پرداخت.
وی افزود: یک منبری باید روش محتواسازی و چگونگی ارائه آنرا بلد باشد تا بتواند محتوای خوب را با جاذبه به مخاطب ارائه کند.
این استاد حوزه و دانشگاه به ویژگیهای سخن در قرآن اشاره کرد و ادامه داد: سخن باید آگاهانه باشد همانطور که قرآن میفرماید: «وَلا تَقفُ ما لَیسَ لَکَ بِهِ عِلمٌ» منبر عرصه علم و آگاهی است و یک منبری باید با آگاهی کامل سخن بگوید. قرآن میفرماید: «قُولُوا قَوْلًا سَدِیدًا» یعنی سخن باید مستدل باشد. سخن منبری باید پشتوانه محکم و مستند و مستدل داشته باشد.
وی با اشاره به فرموده قرآن «وَإِذَا قُلْتُمْ فَاعْدِلُوا» گفت: سخن یک منبری باید عادلانه باشد حتما در نقدها نیز باید عدالت و انصاف را رعایت کند.
استاد حوزه با ابراز مخالفت از انتشار منبرهای مکتوب آماده اظهار کرد: امروزه محتواسازی سخت نیست و باید توجه داشت که هنر منبری در ارائه با جاذبه و صحیح به مخاطب است. منبرهای آماده برای مخاطب خاص آن مجلس مهیا شدهاند در حالی که منبری باید محتوای خود را بر اساس مخاطب خود مهیا کند به گونهای که ایشان را اقناع نماید.
محمدعلی بیطرفان