کد خبر: 3279985
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۳
موهبتی:

دانشگاه مسئول کاربردی کردن علم در مسیر تعالی جامعه است

گروه اجتماعی: فرماندار شهرستان چابهار گفت: دانشگاه محل تبدیل علم به محصول است و مسئولیت سنگینی در مسیر تعالی جامعه و کاربردی کردن علم و دانش برعهده دارد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان و بلوچستان، احمدعلی موهبتی، معاون استاندار و فرماندار شهرستان چابهار روز گذشته، شنبه 19 اردیبهشت در مراسم بزرگداشت مقام معلم در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چابهار گفت: دانشگاه مسئولیت سنگینی در مسیر تعالی جامعه و کاربردی کردن علم و دانش برعهده دارد.

فرماندار شهرستان چابهار اظهار کرد: دانشگاه محل تبدیل علم به محصول است و مکانی است که باید در آن، دستاوردهای علمی و پژوهشی ثمره خود را نشان داده و جامعه را توسعه بخشد.

وی با بیان اینکه دانشگاه محل آگاهی و دانایی است، عنوان کرد: نقش اساتید در آگاهی بخشیدن جامعه بر هیچ کس پوشیده نیست، این مسئله که یکی از مهم‌ترین وظایف پیامبران الهی هم آگاهی بخشیدن به جامعه بود باید مدنظر و سرلوحه کار استادان قرار گیرد.

معاون استاندار افزود: آگاهی و دانایی یعنی آنچه انسان‌ها می‌دانند و بدان عمل می‌کنند نه این‌که بدانند و عمل چیز دیگری باشد، مسئله‌ای که جامعه بشری امروز از آن رنج می‌برد این است که خیلی از آگاهی‌ها نزد بشر وجود دارد، ولی عملکرد متفاوت با دانایی است.

وی بیان کرد: علم باید منجر به عمل، پیشرفت جامعه و ارتقای معنویات افراد شود، در غیر این‌صورت ارزش واقعی خود را از دست خواهد داد.

موهبتی در پایان با تاکید بر نقش دانشگاه در راستای تربیت نیروی متعهد و متخصص بیان کرد: شهرستان چابهار به دلیل موقعیت راهبردی مورد توجه رهبری، ریاست جمهوری و مسئولین کشوری است، اما برای ایجاد تحول در این منطقه نیاز به نیروی کارآمد و متخصص است و تربیت این نیروهای متخصص برعهده جامعه دانشگاهی منطقه است.

captcha