کد خبر: 3281171
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۷

سفر قرآن‌آموزان شعبه امام حسین(ع) مؤسسه جامعة القرآن به مشهد مقدس + عکس

کانون خبرنگاران نبأ: قرآن‌آموزان و اساتید شعبه امام حسین(ع) مؤسسه جامعة القرآن الکریم در قالب سفر زیارتی - آموزشی به مشهد مقدس اعزام شدند.

به گزارش کانون خبرنگاران نبأ وابسته به خبرگزاری ایکنا، قرآن‌آموزان و اساتید و اولیاء شعبه امام حسین(ع) مؤسسه جامعة‌ القرآن در قالب یک سفر اردویی عازم مشهد مقدس شدند. در این سفر معنوی قرآن‌آموزان حفظ  تخصصی و نیمه‌حضوری و جمعی از اولیاء به همراه خانم طباطبایی، مدیرشعبه استان تهران و البرز جامعة القرآن و همچنین خانم موسوی‌بلده از اساتید صوت و لحن و تجوید هم حضور داشتند.

در محل اسکان، خانم محمودی از بانوان قرآنی پس از سخنرانی درباره آداب زیارت وحضور قلب برای قرآن‌آموزان، در بدو ورود به حرم امام رضا(ع) صلوات خاصه را قرائت کردند.

از دیگر برنامه‌های این سفر جلسه یک‌ساعته با موضوع صوت ولحن و تجوید با حضور خانم موسوی‌بلده برای قرآن‌آموزان حفظ تخصصی بود.

وی در سخنانی به قرآن‌آموزان توصیه کرد: در طول حفظ قرآن از فراگیری تجوید و صوت و لحن غافل نشوند و اگر استادی را برای صوت و لحن انتخاب کردند به‌درستی از او پیروی کنند.

این استاد صوت و لحن در ادامه آیاتی از قرآن کریم را به‌صورت ترتیل و تحقیق برای حضار قرائت کرد.

در آخرین روز سفر قرآن‌آموزان به زیارت امام‌زادگان یاسر و ناصر بن موسی کاظم(ع) رفتند و بعد از ظهر همان‌روز به تهران برگشتند.

 

 

یکی از قران اموزان
|
-
|
۱۳۹۴/۰۷/۱۳ - ۱۶:۴۷
0
2
خانوم حسینی فوق العاده هستن و واقعا ممنون خیلی کادر خوبی داره جامعه القران شعبه ی امام حسین
فاطمه ابوالقاسم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴۰۳/۰۹/۱۵ - ۱۲:۰۳
0
0
خیلی سال خوبی بود ،الان بعد ۱۰ سال این عکسارو میبینم .یاد همه دوستان و معلمین بخیر
captcha