مهدی قرهشیخلو، رئیس سازمان دارالقرآن الکریم در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) درباره تشکیل جلسات تخصصی قرآن بانوان که بنا بود سال گذشته از سوی این سازمان در استانها تشکیل شود، گفت: سال گذشته از بانوان قرآنی که در استانها فعال بودند دعوت و تقاضا کردیم که برای راهاندازی این جلسات سنتی به ما کمک کنند و متولی این کار در استانها باشند اما بانوان در این عرصه ورود نکردند.
وی افزود: نگاه ما در سازمان دارالقرآن الکریم برای راهاندازی جلسات تخصصی بانوان بهرهگیری از ظرفیت خود بانوان بوده است، به این صورت که بانوان قرآنی در استانها خودشان متولی شناسایی نیروهای قرآنی و برگزاری جلسات تخصصی قرآن در مساجد شوند.
رئیس سازمان دارالقرآن الکریم با عنوان این مطلب که مخاطب بالای 70 درصد برنامههای قرآنی در سطح کشور بانوان هستند، گفت: ظرفیت بانوان قرآنی در کشور ظرفیت بسیار بزرگی است و لازم است بانوان قرآنی حضور جدیتری در این عرصه داشته باشند و با دستگاهها همکاری کنند اما متأسفانه بانوان به ویژه در امر برگزاری جلسات تخصصی قرآن در استانها همکاری نکردند.
وی درباره دیگر دلایلی که موجب برپا نشدن جلسات سنتی قرآن بانوان در استانها شد، گفت: در سال 93 به دلیل کمبود اعتبارات 40 درصد از برنامههای ما حذف شد، اما امسال باز بر بحث راهاندازی جلسات تخصصی بانوان تأکید داشته و آمادگی داریم تا این جلسات را با هدف توسعه برنامههای تخصصی بانوان برپا کنیم و اگر بانوان قرآنی نیز نیاز به حمایت داشته باشند آماده هر نوع همکاری هستیم.
قرهشیخلو ادامه داد: برای راهاندازی جلسات تخصصی قرآن ویژه بانوان باید خود بانوان نیز به ما کمک کرده و در این حوزه ورود پیدا کنند. ما امکانات خوبی در ساختمان کنونی سازمان دارالقرآن الکریم داشته و هر هفته میتوانیم میزبان جلسات متعدد قرآنی باشیم و این امکانات در اختیار کل کشور قرار دارد و بانوان نیز میتوانند از این امکانات استفاده کنند.