کد خبر: 3290820
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۳

بازدید طلبه‌های غیر‌ایرانی از مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: طلبه‌های غیر‌ایرانی‌ روز گذشته، ۲۱ اردیبهشت‌ماه از مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد بازدید کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، طلبه‌های غیر‌ایرانی  مؤسسه قرآنی جامعةالمصطفی(ص) از مؤسسه تدبر در قرآن و سیره مشهد بازدید کردند.

در این بازدید خادم، مدیر واحد بانوان مؤسسه تدبر در قرآن کریم و محمدی، مدیر آموزش بانوان گزارشی را به‌منظور برگزاری دوره‌های عمومی آموزش تدبر در قرآن ‌ارائه کردند.

در این بازدید، طلبه‌های جوان غیر‌‌ایرانی که 7 نفر بودند با چگونگی تدریس تدبر در قرآن کریم‌، عملکرد و محصولات مؤسسه آشنا شدند.

گفتنی است‌؛ در این بازدید در‌خصوص پذیرش طلبه‌های خارجی برای فراگیری دوره‌های عمومی و تخصصی تدبر تدابیری اندیشیده شد.

یادآور می‌شود، طلبه‌های غیرایرانی مؤسسه قرآنی جامعةالمصطفی(ص)، از کشورهای نیجریه، پاکستان و گرجستان بودند.

captcha