کد خبر: 3291999
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۹
رمضانی بیان کرد:

تقویت مسجدمحوری و فضای دینی در چهارمین جشنواره شمسه

گروه جامعه: رییس ستاد مرکزی جشنواره شمسه در جمع معاون و مدیران اجتماعی منطقه ۳ گفت‌: نگاه امسال به این جشنواره اعتلای آن، تقویت مسجدمحوری و فضای دینی شهر تهران است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از ستاد خبری جشنواره آئینی، فرهنگی، هنری و تجسمی شمسه، عبادالله رمضانی با اشاره به این مطلب گفت: در دوره چهارم جشنواره شمسه باید در جهت توانمند‌سازی دست‌اندرکاران کانون‌ها‌ی فعال در سرای محلات گام برداریم.

رییس ستاد مرکزی جشنواره‌های شمسه اظهار کرد: مراحل جشنواره شمسه از اواخر آذرماه شروع و تا اواخر شهریور سال جاری ادامه دارد و علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام از طریق سایت شمسه به نشانی اینترنتی www.sham3.ir‌، مراجعه و فرم رایانه‌ای ثبت‌نام را دریافت کنند.

وی گفت: شهروندان متقاضی، با ثبت‌نام در سایت، در واقع عضو یکی از کانون‌های محلی می‌شوند، سپس می‌توانند با توجه به علایق و استعدادهای خود و با ارائه فرم ثبت‌نام اینترنتی، اثرشان را به سرای محله خود تحویل دهند.

رییس ستاد مرکزی جشنواره‌های شمسه افزود: شهروندان تهرانی برای شرکت در چهارمین دوره مجموعه جشنواره‌های شمسه تا پایان اردیبهشت و ارسال آثار تا آخر خرداد 94 فرصت دارند.

وی عنوان کرد: هر فردی فقط یک بار امکان ثبت نام را دارد، اما می‌تواند در رشته‌های گوناگون شرکت کند. این 9 ماه فرصت بسیار خوبی است که فعالیت‌های انجام شده در سطح محلات را از نظر محتوا و شکل بازبینی کنیم.

در ادامه، مهدی پیرهادی، معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 3 تهران گفت: دور جدید جشنواره شمسه در محورهای 18 گانه و 14 موضوع اجرا می‌شود.

وی ادامه داد: قرآن و زندگی، نهج‌البلاغه در زندگی، دعا و نیایش، خوشنویسی، شعر و ادب، تئاتر، فیلم، عکس، کاریکاتور، گرافیک و تصویرسازی، سرود و موسیقی و نقاشی و تندیس، جشنواره‌های 12گانه چهارمین دوره جشنواره آئینی، فرهنگی، هنری و تجسمی شمسه هستند.

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری منطقه 3 افزود: هویت دینی و ملی یکی از عناصر مهم جشنواره شمسه است که تجلی آن در مسجد است.

وی اظهار کرد: یکی از هدف‌های جشنواره شمسه تشکیل گروه‌هایی است که به مدیریت شهری یاری کنند. با تمهیدات و پیش‌بینی‌های انجام شده باید از ظرفیت‌های محلی و افراد دغدغه‌مند استفاده کرد تا بدین وسیله نیازهای مردم را به وسیله خودشان حل کنیم.

captcha