کد خبر: 3292055
تاریخ انتشار : ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۸

برپایی کرسی تلاوت زنده قرآن و اذان در مسجد امام خمینی(ره) قزوین

گروه فعالیت‌های قرآنی: برای اولین‌بار در قزوین کرسی تلاوت زنده قرآن و اذان در مسجد امام خمینی(ره) شهر قزوین راه‌اندازی شد.

محمد قاسمی، دبیر طرح کرسی تلاوت زنده قرآن و اذان در قزوین در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قزوین، با بیان اینکه برای اولین‌بار در قزوین کرسی تلاوت قرآن و اذان به صورت زنده در مسجد امام خمینی(ره) برگزار می‌شود، اظهار کرد: در تلاش هستیم تا این طرح در مساجد بیشتری در قزوین برگزار شود.

وی با بیان اینکه این طرح هر شب و ده دقیقه قبل از اذان مغرب اجرا می‌شود، عنوان کرد: در تلاش هستیم تا این طرح با حضور و مشارکت قاریان بیشتری در استان اجرا شود.

قاسمی افزود: هدف اصلی از اجرای این برنامه و تلاش برای فراگیری این برنامه در سطح مساجد استان استفاده از ظرفیت قاریان قزوینی، برگزاری کرسی‌های تلاوت و شنیدن و پخش زنده قرآن و اذان برای مخاطبین است.

وی ادامه داد: گوش دادن و نگاه کردن به قران به صورت زنده دارای اثرات و تأثیرگذاری ویژه‌ای است و با اجرای این طرح می‌توان مردم را به شنیدن و حتی قرائت قرآن دعوت کرد.

این قاری برجسته قزوینی از برپایی ختم قرآن و جلسه تفسیر به صورت هر شب در این مسجد خبر داد و بیان کرد: در هر شب یک صفحه از قران تلاوت و با حضور حجت‌الاسلام عابدینی، نماینده ولی‌فقیه در استان صفحه تلاوت شده تفسیر خواهد شد.

وی بیان کرد: با اجرای تلاوت به صورت زنده و تفسیر صفحه تلاوت شده می‌توانیم پیوند خوبی بین مخاطب و قرآن برقرار کنیم تا مخاطب با قرائت قرآن و همچنین گوش دادن به تفسیر آن با ظاهر و همچنین بطن و محتوای این کتاب الهی آشنا شود.

قاسمی در خاتمه یادآور شد: آمادگی لازم برای مشارکت بیشتر قاریان و همچنین مساجد سطح شهر قزوین وجود دارد و امیدواریم بتوانیم بستر مناسبی برای پیوند قرآن با روح و جان مردم و قرآنی شدن جامعه فراهم کنیم.

captcha