کد خبر: 3296365
تاریخ انتشار : ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۵
به مناسبت روز بسیج عشایر؛

معرفی «قاسم مدهنی» به عنوان شهید شاخص بسیج عشایری در سال ۹۴

گروه جهاد و حماسه: سازمان بسیج عشایری کشور به مناسبت روز بسیج عشایر، شهید قاسم مدهنی را به عنوان شهید شاخص این سازمان در سال ۹۴ معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی بسیج جامعه عشایری، امیر رهبر، مدیر روابط عمومی و اطلاع‌رسانی سازمان بسیج عشایری کشور با اعلام این خبر گفت: شهید قاسم مدهنی از شهدای شاخص عشایر استان لرستان است که لیاقت و شایستگی قابل توجه و تحسین‌برانگیز او در دوران دفاع مقدس باعث شد که مسئولان با مشاهده خصوصیت بارز و کارایی چشمگیر او، درصدد برآیند تا به تناسب شرایط، مسئولیت‌های مهم را در عملیات والفجر مقدماتی و همچنین والفجر 1 به وی واگذار کنند.
مدیر روابط عمومی سازمان بسیج عشایری با معرفی خصوصیات بارز این شهید والامقام افزود: شهید قاسم مدهنی در سال 1341 در خانواده‌ای مستضعف و اصیل در روستای چشمه‌علی واقع در بخش پاپی(منطقه عشایری) در شهرستان خرم‌آباد دیده به جهان گشود. چون روستای زادگاهش فاقد دبستان بود، وی را به مدرسه یکی از روستاهای مجاور موسوم به کن کبود فرستادند. تحصیلات ابتدایی خود را در این مکان گذارند، ولی از آنجایی که این روستا نیز فاقد امکانات آموزشی بالاتر بود، در نتیجه پدرش او را برای ادامه تحصیل به شهرستان خرم‌آباد فرستاد. با پشت سر گذاشتن مقطع راهنمایی، مرحله متوسطه را در دبیرستان آیت‌الله طالقانی خرم‌آباد ادامه داد. این زمان مقارن با پیروزی و سال‌های اول انقلاب اسلامی بود. وی از طریق انجمن اسلامی دبیرستان تلاش پی‌گیر خود را در جهت گسترش ارزش‌های اسلامی آغاز کرد.
رهبر افزود: شهید قاسم مدهنی در سال 1360 با علاقه‌ای هر چه تمام‌تر به عضویت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خرم‌آباد درآمد و تلاش بی‌وقفه خود را در راستای اهداف عالی اسلام ناب محمدی(ص) و رهبری ولی فقیه به‌ صورت بسیار فعال و خستگی‌ناپذیر دنبال کرد. ایشان با علاقه زیادی که به دفاع از انقلاب داشت، بلافاصله به صورت داوطلبانه راهی جبهه‌های نور علیه ظلمت شد و با حضور در عملیات طریق‌القدس با استعانت از عنایات خداوند متعال و  دیگر نیروهای اسلام، توانست شهر «بستان» را از لوث وجود بعثیان عراق پاک کند. بعد از آن پیروزی بزرگ و سرکوبی دشمن در آن منطقه، لیاقت و شایستگی قابل توجه و تحسین‌برانگیز او باعث شد که مسئولان با مشاهده خصوصیت بارز و کارایی چشمگیر، درصدد برآیند تا به تناسب شرایط، مسئولیت‌هایی را در عملیات والفجر مقدماتی و همچنین والفجر 1، به وی واگذار کنند.
وی با اشاره به محکوم کردن جنایات رژیم منحوس آل سعود در کشتار مردم یمن و راهپیمایی عشایر بسیجی و سران ایلات و طوایف در سراسر کشور در روز جمعه گذشته، تصریح کرد: عشایر استان‌های مختلف با راهپیمایی پرشور، همراهی خود را با مظلومیت مردم یمن و انزجار خود را از جنایات صهیونیستی آمریکایی رژیم آل سعود اعلام کردند.

captcha