کد خبر: 3300756
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۹
آیت‌الله العظمی وحید خراسانی:

امام کاظم (ع) بندگی را به جایی رساند که زین المجتهدین شد

گروه اجتماعی: آیت‌الله العظمی وحید خراسانی گفت: اگر این مملکت به ائمه دین معرفت داشت و می‌دانست که امام موسی بن جعفر(ع) کیست، این کشور در سالروز شهادت این امام همام یکپارچه در عزا بود، منتها نه ما فهمیدیم، نه دیگران.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، این مرجع تقلید 22 اردیبهشت در درس تفسیر خود در مسجد اعظم به برخی از مقامات و ویژگی های حضرت امام کاظم علیه السلام اشاره کردند و اظهارداشت: اگر این مملکت به ائمه دین معرفت داشت و می‌دانست که امام موسی بن جعفر علیهما السلام کیست، این کشور در سالروز شهادت این امام همام  یکپارچه در عزا بود، منتها نه ما فهمیدیم، نه دیگران.

این مفسر قرآن با نقل برخی از قضایا در علم و معجزات و عبادات آن حضرت گفت: این قضایا عقل هر حکیمی را مبهوت می‌کند. جبرئیل و میکائیل(ع) در عبادت او مبهوت اند؛ هفت سال تمام، با ساق استخوان کوبیده سجده کرد، آن هم چه سجده ای! بعد از نماز صبح به سجده می رفت، اذان ظهر سر از سجده بر می داشت، و کار بندگی را به جایی رساند که شد زین المجتهدین.

آیت الله وحیدخراسانی ضمن بیان مصائب آن امام(ع) افزود: ای هیئات مذهبی! اگر غیرت دینی دارید، همه باید حرکت کنید و در سالروز شهادت آن امام همام  در شهرهای قم، مشهد و ... با پرچم‌های عزا در کوچه و خیابان به دخترش حضرت معصومه علیها السلام و به پسرش حضرت امام رضا علیه السلام تسلیت بگویید و به دنیا اعلان کنید: هفت سال در ظلمات زندان، روز و شب در سجده گذشت و آن جور از دنیا رفت.

captcha