کد خبر: 3304208
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۱۹
علامتی:

آموز‌ه‌های قرآن را متناسب با ذائقه‌ دانش‌آموزان انتشار دهیم

گروه جامعه: دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان با بیان اینکه باید متناسب با ذائقه‌های دانش‌آموزان آموز‌ه‌های قرآنی را انتشار دهیم، گفت: اساس کار و مهمترین مسئله‌ای که باید در آغاز این فعالیت‌ها انجام دهیم انس با قرآن کریم است.

حامد علامتی، دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به فعالیت‌هایی که می‌تواند در جهت ترویج حرکت دانش‌آموزان به فعالیت‌های قرآنی موثر باشد، گفت: یکی از برنامه‌های قرآنی که اتحادیه در نظر گرفته است و در حال انجام آن است انتخاب آیه و سوره سال است که محور فعالیت‌های ما در سال جاری خواهد بود و فعالیت دیگر هم حفظ و شرح سوره مبارکه انسان است که دانش آموزان اتحادیه باید انجام دهند.

وی اشاره‌ای به دیگر فعالیت‌هایی قرآنی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان در سال جاری داشت و افزود: توسعه فعالیت قرآنی با محوریت حفظ موضوعی قرآن کریم در دستور کار قرار دارد که در کنار آن آموزش عمومی قرآن کریم در بین دانش‌آموزان نیز از  برنامه‌های پیش رو خواهد بود.

در حال تولید محصولات قرآنی هستیم

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان ادامه داد: با همکاری مراکز قرآنی در حال تربیت مربیانی برای آموزش‌های قرآنی هستیم که بتوانند بعنوان مربی آموزش قرآن را به نحو احسنت انجام ‌دهند. در کنار این موارد در حال تولید محصولات قرآنی شامل کتاب، نرم‌افزار و اینفوگرافی برای دانش‌آموزان هستیم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه باید کودکان و دانش‌آموزان را به فعالیت‌های قرآنی تشویق کرد و در امر تربیت آنها از قرآن کمک گرفت گفت: در فعالیت‌های قرآنی تمامی موارد پرورشی و تربیتی وجود دارد که همه ما باید در تمامی این موارد به قرآن رجوع کنیم.

علامتی تصریح کرد: بهترین کاری که می‌توان برای تشویق و ترغیب دانش‌آموزان به فعالیت‌های قرآنی انجام داد، انس با قرآن کریم است. در کشور خوشبختانه ظرفیت و امکانات خوبی فراهم شده است که باید با استفاده از تمام این ظرفیت‌ها انس با قرآن کریم را در بین فرزندان و دانش‌آموزان گسترش داد.

دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان خاطرنشان کرد: از دیگر مواردی که می‌تواند در ترویج روحیه قرآنی مناسبت داشته باشد مسئله حفظ موضوعی قرآن کریم در کنار روخوانی و روان‌خوانی قرآن کریم است.

انتشار آموز‌های قرآنی، متناسب با ذائقه‌های دانش‌آموزان

وی یا اشاره به اینکه باید متناسب با ذائقه‌های دانش‌آموزان آموز‌ه‌های قرآنی را انتشار دهیم، گفت: اساس کار و مهمترین مسئله‌ای که باید در آغاز این فعالیت‌ها انجام دهیم انس با قرآن کریم است. انس با قرآن کریم دانش‌آموزان را نه تنها جذب فعالیت‌های قرآنی می‌کند بلکه آنها را در گام‌های بعدی تشویق و هدایت خواهد کرد.

علامتی در ادامه گفت: برگزاری محافل انس با قرآن و در کنار آن تربیت مربیانی که بتوانند با متربیان ارتباط خوب قرآنی داشته باشند از دیگر عواملی است که می‌تواند در تشویق دانش‌آموزان به فعالیت‌های قرآنی مؤثر باشد.

وی، با اشاره به اینکه نباید اهرم‌های تشویقی را در حوزه ترویج فعالیت‌های قرآنی در بین دانش‌آموزان فراموش کرد، گفت: اهرم‌های تشویقی، محرک فعالیت‌های قرآنی دانش‌آموزان است.

برگزاری مسابقات قرآنی مشوق فعالیت‌های قرآنی

دبیر کل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان افزود: برگزاری مسابقات مختلف در حوزه‌های قرآنی به همراه جوایز نفیس یکی دیگر از فعالیت‌های مهمی است که در دستور کار اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش‌آموزان قرار گرفته و می‌تواند در این راه مشوق فعالیت‌های قرآنی برای دانش‌آموزان باشد.

captcha