به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از Anadolu Ajansı، محمد گورمز، رئیس سازمان امور دینی ترکیه، طی مراسمی با حضور «مصطفی سارینچ»، سرکنسولگر ترکیه در بیتالمقدس و همچنین جمعی از مردم فلسطین، مرکز نگهداری کودکان بی سرپرست «نجم الدین ارباکان» را در غزه افتتاح کرد.
این مرکز با حمایت مالی «انجمن همبستگی و یاریرسانی جانسویو» در اردوگاه آوارگان «جبالیا» واقع در شمال غزه تأسیس شد.
محمد گورمز، در حاشیه افتتاح این مرکز طی سخنانی اظهار داشت: کسانی که پدرشان از طرف رژیم اشغالگر اسرائیل به شهادت رسیده است، باید به این شهادت افتخار کنند. زیرا که این شهادت برای آنان عزت است.
رئیس سازمان امور دینی ترکیه، در ادامه ضمن ابراز افتخار از بودن در کنار کودکان یتیم، این کودکان را عزت دنیای اسلام دانست و گفت: مردم ترکیه، در هر زمان حامی مردم فلسطین خواهد بود. از غزه نخواهیم گذشت، و به زودی شاهد آزادی آن خواهیم بود.
گفتنی است، دیروز، یکشنبه، 27 اردیبهشت، محمد گورمز رئیس سازمان امور دینی ترکیه، به اتفاق هیئت همراه خود وارد غزه شده است. محمد گورمز در این سفر از محلها و مساجد آسیب دیده غزه در جنگ اخیر با رژیم صهیونیستی اسرائیل بازید خواهد کرد.