کد خبر: 3304902
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۷
فرخی تأکید کرد:

ضرورت ایجاد موج دوم فروش اوراق وقفی/حضور خیران در جذب مشارکت‌ها تاثیرگذار است

گروه اجتماعی: رئیس بیمارستان آیت‌الله خوانساری اراک با اشاره به لزوم ایجاد موج دوم فروش اوراق وقفی، اضافه کرد: موج اولیه فروش اوراق بسیار خوب و هماهنگ و حساسیت همه نهادها و مسئولان نسبت به آن بسیار ارزنده و مطلوب بود؛ لذا می‌طلبد در موج دوم جدیت بیشتری نسبت به امر تبلیغ و جذب مشارکت همگانی داشته باشیم.

جواد فرخی، رئیس بیمارستان آیت‌الله خوانساری اراک در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی از پیشرفت خوب عملیات توسعه بیمارستان تخصصی سرطان در اراک خبرداد و گفت: وقف از نظر لغوی به معنای حبس کردن منافع و نگه داشتن آن در راه خداست و در واقع زمانی که انسان مالی را وقف می‌کند با قرار دادن منافع آن در راستای خدمت به دیگران اهدافی را پیش برده و نه تنها باقیات‌صالحاتی برای خود به جای گذاشته؛ بلکه باعث رفع بسیاری از مشکلات کنونی جامعه نیز خواهد شد.

وی بیان کرد: وقف سنت حسنه‌ای است که از دیرباز به اشکال گوناگون در تاریخ بشر وجود داشته و قبل از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیز مردم با توجه به ریشه مذهبی که داشتند بحث وقف را همیشه مورد توجه قرار داده‌اند.

فرخی با بیان اینکه سنت حسنه وقف جزو تعالیم دینی ماست و تنها به افرد متمول و ثروتمند اختصاص ندارد، اظهار کرد: در گذشته و حتی در دوران کنونی این تفکر در میان مردم ما وجود داشته و دارد که وقف تنها به انسان‌های ثروتمند و افرادی که از توانایی مادی خوبی برخوردار هستند اختصاص دارد.

رئیس بیمارستان تخصصی سرطان آیت‌الله خوانساری اراک ادامه داد: خوشبختانه طی چندسال گذشته با مطرح شدن مسئله وقف دسته جمعی این امکان ایجاد شد که همه اقشار مختلف جامعه با هر توان و استطاعت مالی بتوانند در وقف شرکت کنند که این گام بسیار بزرگ و ارزنده‌ای بود که در پرتو خوش‌فکری علمای دین اسلام شکل گرفت و این امکان را به‌وجود آورد که در شرایط فعلی هر کسی بتواند در بحث وقف سهیم باشد.

وی با اشاره به اجرای طرح توسعه بیمارستان تخصصی سرطان در اراک از محل فروش اوراق وقفی، اضافه کرد: بیمارستان آیت‌ الله خوانساری به‌‌عنوان قطب درمان سرطان غرب کشور است که با توجه به گسترش روزافزون معضل سرطان در جامعه و همچنین ازدیاد مراجعه‌کنندگان توسعه و تجهیز آن به امکانات ضروری و مورد نیاز در درمان بیماران به‌عنوان یکی از ضروریات مطرح  بود.

فرخی ادامه داد: با توجه به دولتی بودن بیمارستان و همچنین اجرای طرح تحول نظام سلامت مردم تمایل بیشتری به درمان در این بیمارستان را دارند و به همین منظور مراجعین بسیاری از استان جهت درمان به این بیمارستان رجوع می‌کنند و با توجه به این مهم فضای موجود بیمارستان پاسخگوی حجم مراجعه‌کنندگان و ارائه خدمات به آنها نبود و لازم بود که فضای بیمارستان گسترش یابد.

رئیس بیمارستان تخصصی سرطان در اراک ادامه داد: به همین منظور طرح گسترش بیمارستان با بهره‌گیری از ظرفیت خیرین و کمک از نهادهای دولتی برای اینکه بتوانیم با کمک از تمام توانمندی‌هایی که در جامعه وجود دارد چه اعتبارات دولتی و کمک‌های خیرین بیمارستانی داشته باشیم که خدمات بیشتری به مردم ارائه دهیم، در استان مطرح شد و طرح فروش اوراق وقفی نیز با این نیت توسط اداره کل اوقاف و امور خیریه استان مطرح و با استقبال خوب دانشگاه مواجه شد.

فرخی گفت: از دو سال گذشته احداث فاز دوم بیمارستان در مساحتی حدود چهار هزار متر در چهار طبقه بر مبنای بهره‌گیری از کمک خیرین مطرح و تمامی مجوزها اخذ و کار مناقصه آن نیز انجام شده که تاکنون نیز عملیات احداث آن پیشرفت خوبی داشته و سقف طبقه دوم در حال تکمیل است و با تحقق این مهم ظرفیت بیمارستان به حداقل ۱۲۸ تخت افزایش خواهد یافت.

رئیس بیمارستان تخصصی سرطان در اراک با بیان اینکه شیمی درمانی، پرتودرمانی و جراحی اساس درمان در بحث سرطان است گفت: در کنار بحث شیمی درمانی و پرتودرمانی یکی از راه‌های درمان سرطان جراحی است، که پیش بینی شده این امکان در بیمارستان آیت‌الله خوانساری فراهم شود و یک طبقه از این چهارطبقه به بخش جراحی بیماران سرطانی اختصاص پیدا کند.

وی از وقف و اوراق وقفی به‌عنوان بازوی کمکی بیمارستان در ساخت بیمارستان نام برد و ضمن تقدیر از سازمان اوقاف جهت انتشار اوراق وقفی، اظهار کرد: امید است با روحیه همدلی که با انتشار اوراق وقفی در بین مردم ایجاد شده و سنت حسنه وقف شرایط را به گونه‌ای پیش ببریم که علاوه بر درمان از وقوع سرطان نیز پیشگیری کرده و بیماران جزء مشکل بیماری درد دیگری نداشته باشند.

فرخی، با اشاره به لزوم ایجاد موج دوم فروش اوراق وقفی، اضافه کرد: موج اولیه فروش اوراق بسیار خوب و هماهنگ و حساسیت همه نهادها و مسئولان نسبت به آن بسیار ارزنده و مطلوب بود؛ لذا می‌طلبد در موج دوم جدیت بیشتری نسبت به امر تبلیغ و جذب مشارکت همگانی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه حضور خیران در کنار بیماران و اطلاع‌رسانی از طریق رسانه‌ها می توان در جذب مشارکتها اثرگذار باشد گفت: مردم ما مردم خوبی هستند اگر نتایج کار را صادقانه ببینند و با برکات و آثار وقف دسته جمعی به ویژه در حوزه سلامت بیشتر آشنا شوند قطعاً به خوبی استقبال می‌کنند؛ بنابراین رویکرد همه ما با مردم در این زمینه باید صادقانه و بر اساس اعتمادسازی باشد.

رئیس بیمارستان تخصصی سرطان در اراک افزود: در راستای آگاهی‌بخشی به مردم برای اینکه به یک بینش و عمل تبدیل شود نیاز است که ما کار خود را به‌صورت کارشناسی و حرفه‌ای انجام دهیم و در این مقوله کار را به کارشناس واگذار و از ابزارهای اطلاع‌رسانی درست استفاده کنیم کاری که اوقاف و امور خیریه در انتشار اوراق وقفی به خوبی محقق کرد؛ لیکن نیاز است این مهم استمرار داشته و از همه پتانسیل و ظرفیت‌ها در امر اطلاع‌رسانی و تبلیغ استفاده شود.

captcha