کد خبر: 3305173
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۰
سردار باقرزاده:

۱۷۵ نفر از ۲۷۰ شهید تازه تفحص‌شده غواص بودند

گروه جهاد و حماسه: فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح گفت: ۱۷۵ نفر از شهدایی که روز گذشته، ۲۸ اردیبهشت وارد کشور شدند از جمله غواصان جمهوری اسلامی ایران در هشت سال دفاع مقدس بودند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، به نقل از پایگاه فرهنگی و اطلاع‌رسانی تفحص شهدا، سردار سیدمحمد باقر‌زاده، فرمانده کمیته جستجوی مفقودین ستاد کل نیروهای مسلح در مراسم استقبال از پیکرهای مطهر شهدای دفاع مقدس که از مرز شلمچه وارد کشور شدند، گفت: پیکرهای ۱۷۵ نفر از شهدایی که وارد کشور شدند متعلق به غواصان جمهوری اسلامی ایران در دفاع مقدس است که در عملیات کربلای ۴ با دستان بسته توسط نیروهای بعثی به شهادت رسیدند.
وی افزود: برخی از پیکرهای مطهر این شهدا کشف شد که هیچ جراحتی نداشت و متوجه شدیم که آنها زنده به گور شدند و امروز همین جنایات توسط تکفیری‌ها در کشورهای مسلمان رخ می‌دهد.
سردار باقرزاده در ادامه تصریح کرد: ابدان مطهر ۵ شهید در منطقه فاو، ۱۷۵ شهید در منطقه ابوفلوس، 8 شهید در شلمچه، 21 شهید در مجنون، 40 شهید در شرق دجله و جاده خندق و 21 شهید در منطقه زبیدات کشف شدند.

captcha