کد خبر: 3305496
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۵:۲۵

بازگشت به فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی؛ از راه‌های برون‌رفت معضلات اجتماعی

گروه هنر: رئیس میراث فرهنگی شهرستان کارون گفت: یکی از مهم‌ترین راه‌های برون‌رفت از مشکلات و معضلات اجتماعی حال حاضر پرداختن همه جانبه به ابعاد مختلف میراث فرهنگی و بازگشت به فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، اولین کارگاه آموزشی باززنده‌سازی معماری ایرانی ـ اسلامی در بافت شهری با حضور فرماندار و مدیران ادارات شهرستان کارون توسط میراث فرهنگی کارون برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی علیدادی، فرماندار شهرستان کارون گفت: موضوع معماری ایرانی ـ اسلامی در بافت شهری این شهرستان بسیار حائز اهمیت است و باید در تهیه طرح جامع شهری این موضوع مورد توجه قرار گیرد و همه ادارات در پروژه‌ها و برنامه‌های خود معماری ایران اسلامی را باید لحاظ کنند.

در ادامه داود سالمی، رئیس میراث فرهنگی شهرستان کارون گفت: یکی از مهم‌ترین راه‌های برون‌رفت از مشکلات و معضلات اجتماعی حال حاضر پرداختن همه جانبه به ابعاد مختلف میراث فرهنگی و بازگشت به فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی است.

وی افزود: لازمه تحقق این موضوع مهم و استراتژیک، همدلی و همزبانی مردم با مسئولان، آگاهی‌بخشی مردمی، همگرا شدن فکری و عملی مسئولان در این راستا است که ما برای رسیدن به این هدف والا در گام اول، کارگاه آموزشی میراث فرهنگی ویژه رؤسای ادارات شهرستان کارون برگزار شد هر چند که تفکر حاکم بر دستگاه‌های اجرایی این شهرستان نسبت به موضوعات میراث فرهنگی بسیار روشن و مثبت است.

در ادامه کارگاه آموزشی عاطفه رشنویی، معاون میراث فرهنگی خوزستان، به تشریح موضوع معماری ایرانی و اسلامی در بافت شهری در دوره های مختلف تاریخی پرداخت.

در پایان کارگاه آموزشی میراث فرهنگی از نوروزبانان بی‌نوروز شهرستان کارون تجلیل و تقدیر شد.

captcha