کد خبر: 3305840
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۳:۰۸
با حضور آیت‌الله مقتدایی؛

برترین‌های حوزه علمیه خواهران تجلیل شدند

گروه حوزه‌های علمیه: هشتمین جشنواره برترین‌های حوزه علمیه خواهران امروز ۳۰ ادریبهشت در مجتمع فرهنگی نرجس خاتون در جمکران برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) آیت‌الله مقتدایی در این جشنواره با اشاره به اهمیت قدرشناسی ماه شعبان گفت: طلاب خواهر باید قدر این توفیق گرانسنگ الهی را که در مسیر طلبگی قرار گرفته‌‌اند بدانند.

وی افزود: توفیق طلبگی توفیقی نیست که هر کسی به آن دست یابد و مبلغ دین خدا باشد و خود را در این مسیر وقف کند لذا طلاب نخبه نیز توفیقی برتر دارند که باید قدردان این زمینه باشند.

رییس شورای سیاست‌گذاری حوزه علمیه خواهران بیان کرد:  طلاب خواهر نباید در مسیر کار خود متوقف شوند و حرکت علمی و تبلیغی خود را متوقف کنند البته کسانی که در این عرصه انتخاب نشدند هم نباید حس شکست‌خوردگی داشته باشند بلکه باید تلاش خود را بیشتر کنند.

مقتدایی تصریح کرد: حوزه های علمیه محل کار و تلاش و کوشش است تا بتوانند با علم آموزی و متخلق شدن به خلق الهی دیگران را نیز به راه راست هدایت کنند.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه کشور گفت: طلاب خواهر، نباید این تحصیلات را مانعی برای زندگی خود ببینند و باید به شکلی برنامه‌ریزی شود که طلاب خواهر هم شوهرداری و فرزند داری را داشته باشند و هم در علم و تحصیل خود موفق شوند.

وی افزود: جدیت در تربیت فرزندان و اداره منزل و همچنین جدیت در کار و علم تبلیغ و تحصیل نیازمند یک جهاد بالاست که باعث می‌شود این امور تزاحمی با هم نداشته باشد.

برپایی 300 کرسی آزاداندیشی

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین حمیدرضا جمشیدی، مدیر حوزه خواهران در سخنانی اظهارکرد: روزگاری بیان می‌شد که سطح علمی طلاب خواهر بالا نیست ولی امروز برگزاری کرسی‌های آزاد‌اندیشی در حوزه علمیه خواهران به چهارمین سال خود رسید و سال گذشته به 300 کرسی در سراسر کشور رسید.

وی گفت: سطح علمی جلسات کرسی آزاد اندیشی بسیار بالاست و به حدی است که کارشناسان و مجریان این همایش نیز به آنها اعتراف کرده‌اند و به همین دلیل در آینده نزدیک امیدواریم که کرسی‌های نظریه‌پردازی را نیز برگزار کنیم.

مدیر حوزه علمیه خواهران با اشاره به این مطلب که در شرایط فعلی 60 مرکز آموزش عالی و تخصصی حوزوی خواهران در سطح 3 فعال هستند، تصریح کرد: این موسسات در 13رشته مشغول فعال هستند و قطعا این مسیر باید در سطح چهار نیز انجام شود.

وی افزود: امروزه رشد علمی متوقف در حوزه علمیه قم و مشهد و تهران نیست بلکه در دورترین نقاط کشور نیز امروز بخشی از برترین‌های کشور رشد کردند و این مساله بیانگر آماده بودن ظرفیت‌های حوزویان برای رشد و تعالی است.

همچنین مریم الهی پور دبیر این همایش گفت: طلاب خواهر در این همایش در سه بخش تبلیغی و فرهنگی و علمی انتخاب شدند و 156 طلبه نخبه در این همایش شرکت کردند.

وی افزود: در این همایش 65 نخبه پژوهشی انتخاب و تجلیل می‌شوند و در بخش کتابخانه‌ای نیز مسابقه‌ای برگزار شد که در این راستا 49 طلبه برتر در حوزه کتابخانه‌ای انتخاب شدند و در بخش وبلاگ نویسی نیز 2 نفر برگزیده شدند.

الهی پور از برگزاری دو بخش عمومی و اختصاصی در این جشنواره خبرداد و برگزاری نشست اختصاصی نخبگان با مدیران حوزه را از مهمترین بخش‌های این مراسم ذکر کرد.

در پایان از برترین‌ای خواهر طلبه در رشته‌های مختلف تجلیل شد و در نوبت عصر نیز معاون بین‌الملل حوزه در این مراسم سخنرانی می‌کند.

captcha