کد خبر: 3306474
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۲
حجت‌الاسلام راهداری:

اقتصاد مقاومتی جامعه را در مقابل تحریم‌ها مقاوم می‌کند

گروه اجتماعی: امام جمعه موقت شهرستان زاهدان گفت: موضوع اقتصاد مقاومتی، تدبیری هوشمندانه از سوی مقام معظم رهبری است که با نهادینه کردن آن می‌توان اقتصاد بیمار را درمان و جامعه را در مقابل هرگونه تحریم مقاوم کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سیستان وبلوچستان، حجت‌الاسلام احمد راهداری، امام جمعه موقت شهرستان زاهدان روز گذشته، یکم خردادماه در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان گفت: آن‌چه بیش از توافق و مذاکرات در برون‌رفت از مشکلات ناشی از تحریم‌ها مؤثر است، بهره‌گیری از اقتصاد مقاومتی است. موضوع اقتصاد مقاومتی، تدبیری هوشمندانه از سوی مقام معظم رهبری است که مفهوم مقاوم سازی، بحران زدایی و ترمیم ساختارهای فرسوده اقتصادی را در خود دارد.

وی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر رعایت اصول اقتصاد مقاومتی، گفت: می‌توان با پیروی از اصول اقتصاد مقاومتی و نهادینه کردن آن، اقتصاد بیمار را درمان و جامعه را در مقابل هرگونه تحریم مقاوم کرد. تحریم‌ها و تهدیدهای نظامی دشمن برای اعمال فشار و تحمیل عقیده خود بر ملت ایران است، اما بحمدالله ملت ما نشان داده است که از هیچ تهدیدی بیم ندارد و با اراده خود دشمنان را به زانو درمی‌آورد.

وی در ادامه ضمن تبریک ولادت امام حسین(ع)، گفت: مکتب عاشورا سرمشق آزادگان جهان است و رزمندگان هشت سال دفاع مقدس نیز با تأسی از این مکتب و با ایمانی راسخ، حماسه‌هایی بزرگ را خلق کردند. سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با همت برخاسته از ایمان، توانسته است همواره در راه دفاع از ارزش‌ها و حفظ نظام جمهوری اسلامی گام‌های بزرگی بردارد.

captcha