کد خبر: 3307369
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۸:۵۹
میرعمادی:

جانبازان پیام همرزمان شهید خود را به گوش مردم برسانند

گروه اجتماعی: نماینده ولی‌ فقیه در لرستان گفت: جانبازان بازمانده قافله‌‌ای هستند که مسئولیت سنگینی را بر دوش آن‌ها گذاشته است و آن این است که پیام همرزمان شهید خود را به گوش مردم برسانند و از خون آن‌ها دفاع کنند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام والمسلمین سیداحمد میرعمادی، نماینده ولی‌ فقیه در استان و امام‌جمعه خرم‌آباد عصر یک‌شنبه، سوم خردادماه در دیدار با جانبازان لرستانی عملیات فتح خرمشهر و حاج‌عمران، ضمن تبریک اعیاد شعبانیه، گفت: دیدن جانبازان و ایثارگران برای ما عبادت و همنشینی با آن‌ها برای ما عبرت است همچنین در جمع جانبازان بودن برای ما افتخار است لذا این جلسه؛ جلسه‌ای نورانی است.

وی با اشاره به این‎که حضرت ابوالفضل(ع) زینت عنوان جانبازی است، اظهار کرد: وجود مقدس حضرت ابوالفضل(ع) زینت، افتخار و الگوی جانبازان است.

نماینده ولی‌ فقیه در استان لرستان با بیان این‌که در زیارت‌نامه حضرت عباس(ع) چند ویژگی برای او ذکر شده است، عنوان کرد: از جمله ویژگی‌های حضرت عباس که در زیارت‌نامه او ذکر شده است می‌توان به این موارد اشاره کرد که؛ عباس صاحب غیرت و همیت است، شجاعت او در کنار غیرت اوست، عباس عبد صالح خدا بود.

وی با اشاره به این‌که جانبازان برگزیدگان خداوند هستند، افزود: در زیارت عباس(ع) می‌خوانیم که «اسلام‌علیک عبدالصالح» یعنی او بنده برگزیده خداوند است لذا جانبازان نیز از مقام والایی برخوردار هستند که نصیب برگزیدگان خدا می‌شود.

میرعمادی یکی دیگر از ویژگی‌های حضرت عباس(ع) را ولایت‌پذیری و مطیع خدا، رسول و ائمه اطهار بودن دانست و ادامه داد: حضرت عباس(ع) با بصیرتی که داشت وفاداری و خیرخواهی را به کمال رساند همان‌چیزی که مقام معظم رهبری روی آن تأکید دارد.

نماینده ولی‌ فقیه در استان لرستان تصریح کرد: در روایتی از امام سجاد(ع) نقل شده است که فرمود: برای عمویم عباس درجه‌ای در قیامت است که تمام بزرگان و شهدا به آن غبطه می‌خورند برای این‌که از بصیرت نافذی برخوردار بود.

وی با اشاره به این‌که حضرت عباس(ع) از شجاعت، شهامت و مردانگی برخوردار بود، ادامه داد: اسوه و الگو شما جانبازان شخصیتی با این خصوصیات است که محض ایمان است.

میرعمادی با بیان این‌که جانبازان نیز دارای ویژگی‌هایی هستند، بیان کرد: اولین ویژگی این است که جانبازان امتحان خود را پس داده‌اند و از آن سربلند بیرون آمده‌اند چراکه بالاترین سرمایه خود را که جانتان است را به مسلخ عشق برده‌اید و جان و اعضا و جوارح خود را تقدیم کرده‌اید.

نماینده ولی‌ فقیه در استان لرستان با اشاره به این‌که جانبازان پیام‌رسان شهدا هستند، تأکید کرد: جانبازان بازمانده غافله‌ای هستند که مسئولیت سنگینی را بر دوش آن‌ها گذاشته است و آن این است که پیام هم‌رزمانتان را به گوش مردم برسانید و از خون آن‌ها دفاع کنید لذا این وظیفه سنگین به دوش جانبازان است.

وی با بیان این‌که جانبازان الگوی صبر و استقامت، مقاومت و ایستادگی هستند که نوع آن در دوران دفاع مقدسی و در حال حاضر متفاوت است، عنوان کرد: تلخی حوادث امروز بدتر از تلخی دوران دفاع مقدس است چراکه در آن دوران معنویت بر جامعه حاکم بود اما امروز دنیاطلبی، بی‌بندوباری و هنجارشکنی در جامعه حاکم شده است.

میرعمادی با اشاره به این‌که در روایت آمده است که جانبازان دو پاداش و شهدا یک پاداش دارند لذا شهیدان به مقام جانبازان غبطه می‌خورند، اظهار کرد: شهدا و جانبازان در این پاداش که در راه خدا جهاد کرده‌ و جانشان را تقدیم کرده‎اند مشترک هستند و جانبازان در این پاداش این‌که پیام‌رسان شهدا هستند را نیز دارند که به این معنا است که جانباز هم شهید زنده است و هم پیام‌رسان شهیدان که این افتخار بزرگی است.

نماینده ولی‌ فقیه در استان لرستان گفت: بهره‌مندی از این دو پاداش دارای شروطی است که یکی از این شروط استقامت و پایداری در راه خود و پایبند بودن بر عهد و پیمانی است که بسته‌اند.

وی تأکید کرد: با توجه به اوضاعی که پیش آمده است و برگزاری مراسماتی مانند جشن گلونی امروز دیگر لازم نیست که آمریکا سربازان خود را برای تسخیر ایران بفرستد چراکه کسی‌که بی‌بند و باری را ترویج کند خودش سرباز آمریکا است.

captcha