کد خبر: 3308058
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۸
در راستای برپایی نمایشگاه «شمیم وحی»؛

جلسه توجیهی مدیران خانه‌های قرآن و عترت محلات شهر تهران برگزار شد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: جلسه توجیهی مدیران خانه‌های قرآن و عترت محلات شهر تهران روز گذشته، چهارم خردادماه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، در راستای برپایی نمایشگاه «شمیم وحی» و به‌منظور تجهیز تشکل‌های قرآنی شهر تهران، جلسه توجیهی مدیران خانه‌های قرآن و عترت محلات شهر تهران‌‌ روز گذشته، چهارم خردادماه در تالار اجتماعات ایوان شمس در محل معاونت فرهنگی ـ اجتماعی شهرداری برگزار شد.

این جلسه با هدف تبیین آخرین تصمیمات شورای توسعه فرهنگ قرآنی درخصوص ادغام اتحادیه‌های، هیئت رسیدگی به امور مؤسسات و ضرورت همگرایی و همدلی مؤسسات برای توسعه فعالیت‌های قرآنی، ایجاد زمینه مناسب برای استفاده از امکانات شهرداری در تهران و دیگر شهرها، چگونگی حمایت شهرداری تهران از تشکل‌های قرآنی شهر تهران در قالب برپایی اولین نمایشگاه شمیم وحی برپا شد.

این جلسه توجیهی که با حضور 356 نفر از مدیران خانه‌های قرآن تهران تشکیل شد با حضور حجت‌الاسلام امرودی، معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران، علی‌محمد نائینی، قائم مقام معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و حجت‌الاسلام سیدحسین کوششی، دبیر شورای عالی قرآن شهرداری تهران و مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی کشور همراه بود.

قرآن بزرگ‌ترین دستورالعمل مدیریت را ارائه می‌دهد

حجت‌الاسلام امرودی، معاونت فرهنگی ـ اجتماعی شهرداری تهران در این جلسه بر رویکرد قرآن‌محور فعالیت‌های فرهنگی ـ اجتماعی شهرداری و تقویت تشکل‌‌های قرآنی متخصص در محلات تأکید کرد و گفت: این امر باید محقق شود تا تغییر رفتار ایجاد شود و از بروز گناه جلوگیری شود.

وی تصریح کرد: قرآن به‌عنوان تنها پاسخگوی نیازهای بشری، بزرگ‌ترین دستورالعمل مدیریت را به ما می‌دهد.

سپس در ادامه علی‌محمد نائینی، قائم مقام معاونت امور اجتماعی ـ فرهنگی شهرداری تهران به سخنرانی پرداخت و بر تقویت فعالیت قرآن و عترت در شهرداری تأکید کرد.

وی با اشاره به اینکه استفاده از قرآن به‌عنوان مهمترین ابزار مقابله با جنگ نرم است، اظهار کرد: میزان فعالیت قرآنی در محلات، حضور نیروهای فعال قرآنی در محلات و حمایت از برنامه‌های هدفمند قرآنی در شهرداری حائز اهمیت است.

ساماندهی فعالیت‌های قرآنی در منازل توسط خانه قرآن محلات

در ادامه حجت‌الاسلام کوششی بر تبیین رویکرد قرآنی شهرداری تهران با تمرکز فعالیت‌ها در محلات تأکید کرد و ادامه داد: بهره‌گیری از تمام ظریفت‌های قرآنی در تهران، ارتباط و تعامل و الگوگیری از اساتید و پیشکوست‌های قرآنی ضروریست.

وی با اشاره به تبیین چگونگی بهره‌گیری از اولین نمایشگاه حمایت از مؤسسات قرآنی با عنوان «شمیم وحی»، بیان کرد: شناسایی و ساماندهی فعالیت‌های قرآنی در منازل توسط خانه قرآن محلات، تجهیز محتوایی و نرم‌افزاری خانه‌های قرآن و عترت قبل از ماه مبارک رمضان بر اساس استاندارهای فعالیت‌های قرآنی لازم است.

یادآور می‌شود، جلسه توجیهی با مدیران مؤسسات و تشکل‌های قرآنی استان تهران، 31 اردیبهشت‌ماه با سخنران محمدرضا پوینده و حجت‌الاسلام کوششی برگزار شد. همچنین نخستین نمایشگاه تجهیز تشکل‌های قرآنی با عنوان شمیم وحی از 20 تا 27 خردادماه از ساعت 9 تا 20 آماده ارائه خدمات در بوستان گفتگو است.

captcha