کد خبر: 3309120
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۱۰
صفری:

۶۰درصد کانون‌ های فرهنگی - هنری مساجد باید در روستاها باشند

گروه اجتماعی: مسئول دبیرخانه کانون‌های فرهنگی - هنری مساجد استان کرمانشاه با اشاره به برنامه ستاد عالی مبنی بر اینکه ۶۰ درصد کانون‌‌های فرهنگی - هنری مساجد باید در روستاها باشند امر به آن اشاره شده را در استان کرمانشاه با آمار ۶۱ درصدی، به طور کامل محقق شده دانست.

طیب صفری، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی – هنری مساجد کرمانشاه در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا) از کرمانشاه، گفت: مجموعا 39 درصد کانون‌ های فرهنگی - هنری مساجد استان را کانون شهری و 61 درصد آن را کانون‌ های روستایی تشکیل می دهد. برنامه ستاد عالی مبنی بر اینکه 60 درصد کانون‌ های فرهنگی - هنری مساجد باید در روستاها باشد این امر در استان کرمانشاه با 61 درصد را بطور کامل محقق شده دانست.

صفری به فعالیت 10 خانه فرهنگی درسطح کانون ‌های استان اشاره داشت و گفت: ساخت فیلم و انیمیشن، انجام‌ بازی‌ های رایانه ‌ای و نرم ‌افزاری از جمله اقداماتی است که در خانه‌ های فرهنگی صورت می‌ گیرد. کانون‌ های فرهنگی - هنری مساجد استان کرمانشاه سال گذشته در حوزه ‌های مختلف آموزشی، پژوهشی، کتابخانه ‌ها و ساماندهی کانون ‌ها جزو پنج استان برتر کشور شناخته شده اند.

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی – هنری مساجد درادامه از برگزاری محفل انس با قرآن به‌ مناسبت سالروز ارتحال امام و نیمه‌ شعبان در کرمانشاه خبر داد و افزود: این مراسم روز سه ‌شنبه هفته‌ جاری باحضور حسن دانش، قاری بین‌ المللی برپا می‌‌شود. کانون‌ های فرهنگی - هنری مساجد استان کرمانشاه آمادگی کامل بر اجرای برنامه‌‌های مختلف ایام پیش ‌رو دارد و با تمام توان در کنار سایر ارگان‌‌ها و سازمان‌‌ها فعالیت می‌‌کند.

این مسئول به اجرای طرح نظارت بر کار کانون‌ های فرهنگی - هنری مساجد استان در سال جاری نیز اشاره داشت و اظهار کرد: چند گروه نظارتی از کانون‌ هایی که مجری طرح اوقات فراغت هستند، بازدید می‌ کنند و رتبه‌ بندی کانون‌‌ها نیز از هفته آینده در استان آغاز می‌‌شود. همچنین از کانون‌‌های برتر پس از پایان ایام اوقات فراغت تجلیل به‌ عمل می‌آید.

مسئول دبیرخانه کانون‌ های فرهنگی - هنری مساجد استان کرمانشاه تصریح کرد: امسال یک میلیارد تومان بودجه برای کانون‌ های فرهنگی - هنری مساجد استان کرمانشاه در نظر گرفته می‌ شود.

captcha