محمدمهدی خاکسارهرندی، از حدود یک سال و چند ماه قبل رفته رفته به چهرهای شناخته شده برای علاقهمندان به برنامههای شبکه قرآن سیما تبدیل شد. چهرههای که نامش با نام مسابقه تلویزیونی و زنده «فردوس» گره خورده است.
وی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته مهندسی عمران است و از حدود بهمنماه سال 1387 بود که فعالیت خود را در سیما آغاز کرد و با پخش برنامه «طوبی» که خردادماه سال 1388 به روی آنتن رفت به جرگه مجریان سیمای جمهوری اسلامی ایران پیوست.
وی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) در مورد مسابقه تلویزیونی فردوس که از شبکه قرآن پخش میشود و توانسته طرفداران خاص خود را پیدا کند، گفت: این مسابقه به صورت تلفنی، حدود یک سال و نیم است که به روی آنتن رفته است و توانسته طیف عظیمی از مخاطبان را به سوی خود جذب کند.
وی افزود: اتفاقی که در مسابقه تلویزیونی فردوس افتاده این است که برای اولین بار در شبکه قرآن یک برنامه توانسته است خیل مخاطبان عام را از شبکههای دیگر جذب کند. در کنار این جذب مخاطب سعی داشتهایم تا این طیف عظیم را با مضامین قرآنی آشنا کنیم.
خاکسارهرندی تصریح کرد: افرادی جذب این مسابقه شدهاند که شاید تا آن زمان حتی یک بار شبکه قرآن را ندیده بودند و تنها به واسطه این مسابقه بیننده شبکه قرآن شدند. در ایام نوروز بینندههای فوقالعاده زیادی را داشتیم و گواه همه این صحبتها گزارشهای مرکز نظارت و ارزشیابی روابط عمومی سازمان صدا و سیما است که اعلام شد مسابقه فردوس یکی از پربینندهترین مسابقات تلویزیونی شبکهها شده بود.
مجری مسابقه تلویزونی فردوس با اشاره به اینکه بر اساس ارزیابیها این مسابقه به عنوان پرمخاطبترین برنامه شبکه قرآن معرفی شده بود، اظهار کرد: البته قصد تغییر فضای مسابقه را داریم و صحبتهایی در این زمینه صورت گرفته و اتاق فکرهایی برای بهتر شدن مسابقه و تغییر روند و سبک مسابقه صورت گرفته است که البته هنوز قطعی نشده است.
وی بیان کرد: تیم طراحی سؤال در بخشهای مختلف اعم از تصویری، صوتی و ... به بهترین نحو ممکن سؤالات را طرح میکنند، خوشبختانه افراد کارشناسی در این مسابقه فعالیت دارند و سعی داشتهایم تا در این مسابقه همه چیز را با هم داشته باشیم.
خاکسارهرندی اظهار کرد: از جمله ویژگیهای این مسابقت این است که تلاش داشتهایم تا مخاطب با یک برنامه معارفی صرف مواجه نشود و برای همین در لابلای این مسابقه بخشهای سرگرمی را نیز اضافه کردهایم، یکی دیگر از ویژگیهای این مسابقه این است که توانسته است طیفهای مختلف سنی را جذب خود کند.
این مجری شبکه قرآن گفت: در مسابقه تلویزیونی فردوس شرکتکننده هشت ساله داشتهایم ضمن اینکه شرکتکننده بالای 60 ساله نیز داشتهایم. سؤالات نیز با توجه به مقطع تحصیلی و سن و سال شرکتکنندگان طرح میشود.
وی در ادامه در مورد دیگر ویژگیهای این مسابقات افزود: یکی دیگر از ویژگیهای این مسابقات پراکندگی مخاطبان آن است، از کل ایران در این مسابقه حضور دارند و این رقابت تلویزیونی توانسته است تعداد زیادی از مردم را در گوشه و کنار کشور درگیر خود کند.
خاکسارهرندی در مورد انتخاب شرکتکنندگان برای حضور در این مسابقه تلویزیونی اظهار کرد: شیوه انتخاب شرکتکنندگان در این مسابقه همچون دیگر مسابقات تلویزیونی و به صورت پیامکی است، متقاضیان پیامک خود را ارسال کرده و طی یک فرآیند و قرعهکشی برای حضور در این مسابقه مشخص میشوند.
مجری مسابقه تلویزیونی فردوس در مورد مدت زمانی که یک مخاطب از ارسال پیامک تا حضور در مسابقه باید به انتظار بنشیند نیز گفت: این امر به قرعهکشی برمیگردد. این امر میتواند برای فردی در همان روز ارسال پیامک اتفاق بیفتد و یا دو ماه بعد از ارسال پیامک باشد.
وی در پایان در مورد جوایز این مسابقه و همچنین فاصله زمانی اهداء آن، بیان کرد: تلاش داریم تا جوایز افرادی که در این مسابقه برنده میشوند در حد فاصل یک یا دو ماه به آنها اهدا کنیم.