کد خبر: 3309447
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۴
گودرزیان:

آثار عکاسی هنرمند بروجردی در ثبت وقایع دفاع مقدس منتشر می‌شود‌

گروه هنر: معاون ‌فرماندار بروجرد گفت: عکس‌های محمدرضا شماعی، هنرمند عکاس بروجردی در مورد ثبت وقایع انقلاب اسلامی و دفاع مقدس در قالب یک کتاب منتشر می‌شود.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، احمد گودرزیان، معاون ‌فرماندار بروجرد یکشنبه، دهم خردادماه در آئین رونمایی از نماد سلحشوری جوانان در هشت سال دفاع مقدس گفت: حراست و حفظ آثار و ارزش‌های دفاع مقدس وظیفه‌ای همگانی است که این مهم امروز بر دوش اصحاب رسانه قرار دارد.

وی با تأکید بر پاسداری از یاد و نام شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس، بیان کرد: در راستای گسترش اقدامات فرهنگی به‌منظور حفظ و حراست از آثار شهدا در دوران دفاع مقدس، نصب یادمان حماسه و ایثارگری و شهادت در ادارت و نهادهای دولتی اقدامی پسندیده و ماندگار است.

معاون ‌فرماندار بروجرد با اشاره به ابتکار فرهنگی مؤثر در نمایش عکس‌های منتخب عکاس و روزنامه‌نگار انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، عنوان کرد: محمدرضا شماعی یکی از چهره‌های تأثیرگذار اصحاب رسانه در دوران دفاع مقدس ‌است که هنوز پس از گذشت چندین سال از آن ایام با مشاهده تصاویر زنده این هنرمند بروجردی در سراسر کشور، یاد و خاطر حماسه‌سازی‌ها و سلحشوری رزمندگان دفاع مقدس زنده می‌شود.

گودرزیان با اشاره به وجود گنجینه‌ای ارزشمند از تصاویر ثبت شده توسط این هنرمند انقلابی بروجرد، افزود: حمایت از انتشار این‌گونه آثار در قالب کتاب برای نشر آن و قراردادن این مجموعه نفیس در معرض دید علاقمندان به آثار دفاع مقدس در انتشار آن‌ها اقدامی مؤثر و درخور توجه است که باید توسط مسئولان امر پیگیری شود.

وی با تأکید بر انتشار وقایع انقلاب اسلامی در قالب‌های مختلف برای استفاده جوانان نسل امروز، بیان کرد: ضروری است تصاویر سلحشوری جوانان شهید این مرز و بوم که توسط هنرمندان به ثبت رسیده است، برای نسل‌های مختلف به نمایش درآید تا سندی بر مقاومت و ایثار این شهدا در حفظ مرزهای ایران اسلامی باشد.

captcha