کد خبر: 3309469
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۵
حجت‌الاسلام موسوی‌نیا:

عزت ایران در منطقه برگرفته از اطاعت از ولایت فقیه است

گروه سیاسی:امام جمعه صائین قلعه گفت: بیداری اسلامی در منطقه به برکت انقلاب اسلامی ایران است و تمام عزت ایران در منطقه بخاطر اطاعت از ولایت فقیه است.

به گزارش خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) از زنجان حجت‌الاسلام سید سجاد موسوی نیا، امام جمعه صائین قلعه، روز گذشته، 9 خرداد در جمع مردم این شهر با تبریک  ولادت حضرت علی اکبر و روز جوان، عنوان کرد: مسئولان باید نیازهای جوانان را جدی بگیرند و بگونه‌ای عمل کنند که جوان احساس کند نسبت به آینده کشورش مسئولیت دارد.

وی در ادامه با تبریک میلاد امام عصر (عج) و روز سربازان گمنام تصریح کرد: روز نیمه شعبان روز امید به آینده روشن و ظهور منجی بزرگ برای نجات بشریت از ظلم و ستم است و لازمه انتظار آماده‌سازی خود متناسب با زمان ظهور است لذا باید دشمن و موانع ظهور را شناخت و با آن مبارزه کرد.

حجت‌الاسلام  موسوی نیا با گرامیداشت یاد و خاطره امام خمینی (ره) و تبریک سالروز انتخاب مقام معظم رهبری به رهبری جمهوری اسلامی ایران ، یادآور شد : بیداری اسلامی که در منطقه به وجود آمده به برکت انقلاب اسلامی ایران است و تمام عزت ایران در منطقه بخاطر اطاعت از ولایت فقیه است.

وی با تاکید بر اینکه سه اصل عقلانیت،  معنویت و عدالت از اصول مکتب امام بودند، افزود: امام (ره) خواستار نفی رابطه یا سازش با شیطان بزرگ و دفاع و پشتیبانی از مقاومت و نهضت‌های آزادی بخش بود که این امور توسط مقام معظم رهبری همچنان ادامه دارد و ملت ایران خود را تابع ولایت می داند.

امام جمعه صائین قلعه با اشاره به مذاکرات هسته‌ای خاطرنشان کرد: ملت و دولت ایران پایبند اصولی هستند که توافق خوب را با آن می سنجند، اصولی که از طرف رهبر انقلاب ترسیم و بارها در بیانات نورانی ذکر شده است؛ رفع همه تحریم‌ها، حفظ عزت و اقتدار ایران اسلامی، عدم تحقیر ملت ایران و حفظ همه دست‌آوردهای هسته ای از جمله این اصول است.

captcha