کد خبر: 3309609
تاریخ انتشار : ۱۰ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۵

۷۰ مسجد اهواز؛ پذیرای محافل قرآنی در ماه رمضان

گروه فعالیت های قرآنی: همزمان با ماه مبارک رمضان، ۷۰ مسجد شهرستان اهواز پذیرای محافل انس با قرآن کریم خواهند بود.

امیر آهن‌جان، معاون اجتماعی، فرهنگی شهرداری اهواز در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، با اشاره به اینکه برنامه‌ریزی مدونی در راستای گرامیداشت ماه مبارک رمضان در شهرداری اهواز در حال اجراست از برگزاری چندین برنامه قرآنی از جمله شهر قرآنی اهواز خبر داد.

وی اظهار کرد: در این راستا پیش‌بینی شده که در این طرح مساجد فعال استان در قالب مناطق هشت‌گانه پذیرای 70 محفل قرآنی شوند. در این محافل نیز قاریانی از کشور مصر و جمهوری اسلامی ایران حضور خواهند یافت و فعالان قرآنی خوزستان نیز سهم ویژه‌ای در این محافل خواهند داشت.

معاون اجتماعی، فرهنگی شهرداری اهواز ادامه داد: سال گذشته 12 محفل انس با قرآن با مسجد در مناطق هشت‌گانه اهواز برگزار شد که با استقبال مطلوبی از سوی جامعه مواجه شده بود. به‌همین دلیل امسال نیز این طرح به صورت گسترده‌ای در کلان‌شهر اهواز اجرا خواهد شد.

وی در ادامه با بیان اینکه برگزاری محافل انس با قرآن در شهر اهواز محدود به ماه مبارک رمضان نخواهد بود و امیدواریم این طرح در همه ماه‌های سال اجرایی شود، اظهار کرد: محوریت برگزاری این محافل با قشر نوجوان و جوانان همراه خواهد بود. دلیل این امر نیز اهمیت سن این قشر از جامعه است که به نظر می‌رسد با برنامه‌ریزی صحیح فرهنگی برای این قشر از جامعه شاهد تحولات اجتماعی عمده‌ای در جامعه خواهیم بود.

آهن‌جان همچنین، به اجرای طرح قرآنی در مدارس اهواز اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه در سال تحصیلی 94- 95 و برای چهارمین سال متوالی طرح شهردار مدرسه در مناطق آموزش و پرورش اهواز اجرا خواهد شد، برنامه‌ریزی شده است که در این طرح برنامه‌های فرهنگی و قرآنی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار شوند.

وی در این باره اظهار کرد: در طرح شهردار مدرسه که با حضور دانش‌آموزان مدارس همراه بوده است تقسیم‌بندی مناطق شهرداری در مدارس با محوریت دانش‌آموزان اجرا خواهد شد. در این طرح شهردار مدرسه ارتباط مستقیمی با شهردار محله دارد و امیدواریم که اجرای فعالیت‌های قرآنی در مدارس از اهمیت خاصی برخوردار شود.

captcha