کد خبر: 3309960
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۴

تمدید فرصت ثبت نام طرح ملی «رحله» تا ۲۰ خرداد

گروه مؤسسات قرآنی مردم‌نهاد: فرصت ثبت نام در طرح ملی «رحله» تا ۲۰ خردادماه تمدید شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، نام‌نویسی در طرح ملی «رحله» که با حمایت مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) استهبان و با همکاری معاونت قرآن و عترت ارشاد و اتحادیه تشکل‌های قرآن و عترت کشور برگزار می‌شود، تا 20 خردادماه تمدید شد.

این طرح ‌توسط حدود 40 ‌نهاد و مرکز در 22 استان کشور ویژه متقاضیان حداقل 15 سال و حداکثر 23 سال اجرایی می‌شود که طی 53 روز کاری و به‌صورت شبانه‌روزی حافظ چهار جزء قرآن(اجزاء 26 تا 29 قرآن) می‌شوند که علاوه بر حفظ قرآن آموزش از سرفصل‌هایی چون تجوید، تفسیر قرآن کریم، احکام و کلاس‌های اخلاق و ترویج سبک زندگی قرآنی و مدیریت جهادی بهره‌مند می‌شوند.

همچنین تسلط بر روخوانی و روان‌خوانی و عدم اشتغال به تحصیل در طول دوره و مجرد بودن از دیگر شروط حضور در این طرح ملی است که ویژه بانوان و آقایان برگزار می‌شود.

این طرح از 10 تیرماه آغاز می‌شود و تا 9 شهریورماه ادامه خواهد داشت که پیش‌بینی شده است حدود دو‌هزار تا دو‌هزار و 500 نفر در این طرح شرکت کنند و اگر مقدمات فراهم شود 500 نفر از نخبگان شرکت‌کننده در طرح «رحله» به دوره یک‌ساله حفظ تخصصی قرآن راه پیدا می‌کنند.

علاقه‌مندان جهت نام‌نویسی در طرح ملی «رحله» به پایگاه اینترنتی مؤسسه بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) استهبان به نشانی http://beytolahzan.ir مراجعه کنند.

captcha