به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، ابوذر ابراهیمی ترکمان در این بازدید در جریان روند فعالیتهای سرویسهای مختلف خبری ایکنا قرار گرفت.
ابراهیمی ترکمان در این بازدید با تأکید بر ضرورت تسلط خبرنگاران بر موضوع مصاحبه برای غنابخشیدن به مصاحبهها گفت: مصاحبهکننده باید اطلاعات کافی از موضوع مصاحبه داشته باشد و حتی اگر گاهی اطلاعاتش کافی نیست، میتوان از علمای باتجربه دعوت کرد و علما سؤال کنند و مصاحبهشونده پاسخ داده و خبرنگار(مصاحبهکننده) ضبط کند تا سودی که مورد نظرش است، به جامعه رسانده شود.
وی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: ما شیعیان متهم بودهایم که قرآنمان با قرآن اهل سنت فرق میکند؛ اما خوشبختانه بعد از انقلاب با تلاشهایی که انجام شده تا حدودی این تفکر از ذهنها زدوده شده است.
قرآن کریم؛ وجه مشترک بین مسلمانان
ابراهیمی ترکمان قرآن را از وجوه مشترک بین امت اسلام دانست و تصریح کرد: ائمه و نهجالبلاغه، مشترک بین همه فرقهها نیست و تنها مشترک تمامی مسلمانان و زمینه فعالیت برای تبلیغ فرهنگ و آموزههای اسلامی، قرآن کریم است.
ترکمان بیان کرد: در حوزه قرآن باید در برابر حرفهای سست و بیاساس(خرافات) مقاومت کرد؛ مسائلی که تحریک احساسات مردم را هدف قرار داده و به کرامت و خواب نسبت داده میشود، این گونه مسائل به آموزههای قرآنی آسیب میزند.
وی گفت: در حوزه قرآن زمینههای قوی زیادی برای تبلیغ و نشر وجود دارد که دیگر نیازمند پناهبردن به خرافات بیپایه و اساس نیستیم.
رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی استحکام سخن در حوزه قرآن را یک ضرورت دانست و تأکید کرد: اگر قرار باشد با حرفهای سست، قرآن را در جامعه ترویج دهیم، به قرآن آسیب زده و سودی نخواهد داشت.
ضرورت بازتعریف همکاری ایکنا و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی
ابراهیمی ترکمان در پایان با یادآوری همکاری ایکنا و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: همکاری که تا به امروز بوده، با نوعی حیرت همراه بوده و پرسشهایی را به دنبال داشته است، بنابراین باید نمایندگانی از دو طرف این نوع همکاری را باز تعریف کرده و نوع همکاری به صورت دقیق مشخص شود و این همکاری به سمت اهداف هر دو طرف سوق داده شود.
برای مشاهده گزارش تصویری بازدید اینجا کلیک کنید.