کد خبر: 3310162
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۹
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج اراک خبر داد:

اعزام قریب به 6500 زائر عاشق به حرم مطهر امام خمینی(ره)

گروه سیاسی: رضایی از اعزام قریب به شش هزار و پانصد زائر عاشق به حرم مطهر امام(ره) در ایام ارتحال ایشان از شهرستان اراک خبر داد و گفت: تاکنون بیش از چهار هزار نفر ثبت نام کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، محمدرضا رضایی، فرمانده سپاه ناحیه اراک ظهر امروز، 11خرداد‌ماه در نشست خبری که به مناسبت گرامیداشت ارتحال امام خمینی(ره) در این نهاد انقلابی برگزار شد، گفت: این بزرگوار دین بزرگی بر مردم ایران اسلامی داشته و وظیفه تمامی ماست که از آرمان‌های ایشان پاسداری کنیم.

وی بابیان اینکه باید از تمامی ظرفیت و توان خویش در راستای ترویج افکار و اندیشه‌های امام استفاده کنیم تا شرمنده آن حضرت و شهدا نباشیم، اظهار کرد: 14 و 15 خرداد بهترین فرصتی است که می‌توان در راستای جهانی شدن افکار، آراء و نظرات معمار کبیر انقلاب بهره‌مند شد.

رضایی در ادامه از اعزام قریب به 6 هزار و پانصد زائر عاشق  به حرم مطهر حضرت امام در ایام ارتحال ایشان از شهرستان اراک خبرداد و افزود: تا کنون بیش از 4 هزار نفر ثبت نام کردند؛ ازاین رو زائرانی که قصد دارند در حرم مطهر آن حضرت شرف حضور داشته باشند می‌توانند به پایگاه‌های بسیج مراجعه کنند.

این مقام مسئول بابیان این مطلب که حضور مردم در ایام ارتحال امام خمینی(ره) حضور حماسی مردم را رقم می‌زند، اضافه کرد: مردم با حضور در این مکان مقدس با آرمان‌های ایشان بیعت و تجدید عهدی دوباره خواهند بست.

رضایی همچنین حضور مسئولان و مردم در کنار یکدیگر را دلیلی بر وفاق ملی، همدلی و همزبانی دانست و افزود: آشنایی نسل جوان با آرمان‌های امام و بازخوانی اندیشه‌های استکبار ستیزی ایشان در تمامی ابعاد و زوایا برای نوجوانان و جوانانی که آن دوران را درک نکردند می‌تواند از مهم‌ترین اهداف اعزام به حرم ایشان باشد.

وی تقویت همدلی، اتحاد و همبستگی هرچه بیشتر بین مردم و مسئولان، حفظ آرمان‌های انقلاب، حفظ ابعاد آرمان خواهی، اعتلای روحیه خودباوری در نوجوانان و جوانان، تجدید عهد دوباره با امام خمینی(ره) را از دیگر اهداف این حرکت فرهنگی برشمرد.

رضایی در ادامه ضمن اشاره به این نکته که با استفاده از ظرفیت فضای ارتحال امام می‌توانیم ابعاد و زوایای حمله آمریکا و آل‌سعود به مردم بی‌دفاع و مظلوم را مورد بررسی قرار دهیم، اضافه کرد: روحانیونی که درطول سفر زائران را همراهی می‌کنند این نکات را تشریح خواهند کرد.

وی بابیان این نکته که اقدامات اعزام زائران با تشکیل 13 کمیته در سطح اراک انجام شده است، گفت: متقاضیان برای شرکت در مراسم ارتحال حضرت امام تا فردا، 13 خرداد فرصت دارند با مراجعه به پایگاه‌های بسیج و مساجد نسبت به ثبت نام خویش اقدام کنند.

رضایی از برگزاری مسابقه از وصیت‌نامه حضرت امام خمینی(ره) در طول سفر اعزامیان به حرم مطهر ایشان خبرداد و گفت: این مسابقه به منظور آشنایی هرچه بیشتر نوجوانان و جوانان اعزامی با افکار و اندیشه‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران صورت می‌گیرد.

وی بااشاره به اینکه تمامی زائران از شهرستان اراک در قالب یک کاروان اعزام می‌شوند، کاروان را متشکل از بسیج هنرمندان، طلاب، مساجد و محلات، دانشجویی، دانش آموزی، کارگری و ... عنوان کرد.

فرمانده سپاه ناحیه اراک در پایان از اعزام کاروان دوچرخه سواری با حضور جمعی از بسیجیان کارگر شهرستان به حرم مطهر خبرداد و گفت: دوچرخه سواران مسیر مصلای بیت‌المقدس تا حرم مطهر امام خمینی(ره) را فردا صبح رکاب زده و با آرمان‌های امام راحل تجدید میثاقی دوباره خواهند بست.

captcha